Yıllarca kandırıldık. Aşk sadece görüntüde değil. Biz yakışıyoz güzeliz falan diye o güzel kadın o güzel erkek diye yanyana gelen ünlülerin çoğu aşkı yaşayamadı ayrıldılar. Kendini çok beğenmeyen kız/erkekler moralini bozmasın.
Aşk aslında bir insanı keşfetmek onu keşfetmeyi sevmek ve keşfettiğinde o şeyi sevmek sevdiginde yanında olmasını istemek hep görmek beraber olmak istemek o davranışları devamlı görmek istemek.
Görüntü önemli tabi insan hayatında 1 numaralı listenin başını çeken şey. Ama paso görüntüye kasıp götü kalkanlarla olmuyor bu iş.
Görüntü aşkın sadece yarısı.
Geri kalan yüzde ellisi onun bir şey karşısında yaptığı hareket, düşünce biçimi, sevgisini gösterdiği yol, davranışları, vs vs onun içinde olan onda gördüğün her şey, ilk gözüne parladığında görüntüsü güzelliği ile dikkatini çeker ilgi alanına takılır sonra ilgilendikçede gördüğün her şeyi.
⭐✅
Kimisi sadece görüntüsü ile ilgilinizi çekmişte olabilir biraz ilgilendiginizde keşfettiğiniz şey hoşunuza gitmez çok büyümeden duygularınızı bitirirsiniz misal. Ona da hoşlantı diyebiliriz.