Yoga Yapanların Egosunun Yüksek Olması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      bukafelos
      Bunu bugün bir yerde okudum, emin değilim ekşi veya onedio olabilir. Yoga yapan insanların giderek egolarının yükselmesi ve kibirli bir ruh haline bürünmeleri benim de dikkatimi çekiyor. Böyle bi ben başkayım havaları, herkese yoga yaptırmaya çalışmaları, yoga yapmayanların bir sikten anlamadığını zannetmeleri ve daha uzar gider. Dikkatinizi çekerim, bir meditasyon tarzı olan yogaya laf etmiyorum. Sadece demek istediğim şu; İnsanoğlu ne sikko bir varlık ya. Teşekkür ederim. Edit:ulan yoksa bu başlığı ben burada mı okudum?! bak kafa kalmadı. Sabah ne okuduğumu unutuyorum. Neyse ya skerler. Beğenmeyen kızına almasın.
        fairytale-
        Demek ki yükselen sadece götleri değilmiş. Herşey götle doğru orantılı. O kalktı mı herşey kalkar.
          vanesssa
          Duyduğum en saçma genellemelerden biri. Tam tersi gerçek yogiler mütevazı ve eşitlikçi insanlar oluyorlar. Her neyse bu genellemeyi ciddiye alan birine açıklama yapmak zaman kaybı olur sadece
            uzgunsaripapatya_
            Bende aşko kuşko kız olsam benim de egom yüksek olur
              iceel
              Valla ufak bir başlangıç yaptım sırt ağrısına iyi geliyor dediler. Bedenimle birlikte egom da matta süründü. 15 dakikalık seans sonrası manda tezeği gibi yığılmıştım halıya.
                sairsel
                Böyle bir deneyim yaşamış olabilir misiniz? 😄
                https://youtu.be/aojmLvO_Dvs
                https://youtu.be/aojmLvO_Dvs
                  silivri
                  Genelde nasıl olur bilmem ama bende tam tersi oldu. Spora dövüş sanatlarıyla başladım ama uzun sürmedi çocukken inşaatlardan iyi atlamanın gazıyla parkur sporuna başladım. Milletin hayal edemediği hareketleri çok kolay bir şekilde yapıyordum. Tabii bu bayağı takdir topluyordu. Ciddi adrenalin salgılanmasıyla da iyiden iyiye gaza geliyordum. Sonra calisthenics, tabii yine aynı şey. Gel zaman git zaman yan branş olarak yogaya başlamaya karar verdim. Genel olarak zor seviye izometrik hareketler ve nefes üzerine çalıştım. Şunu gördüm ki nefesin düzenli bir hale soktuğunda içinde bulunduğun pozisyon ne kadar zor olursa olsun o an sıradan bir an oluyor. Yani amut pozisyonunda ayaktaymış gibi rahatsan amuda kalkmak, ayakta durmak kadar sıradan. Bu şekilde hiçbir şeyin özel bir yanı kalmıyor. Özel bir şey yaptığını düşünmüyorsan kibir de olmaz diye düşünüyorum.
                    tsukyomi
                    Bu konuda bir fikrim yok ama Kendo ve İaido varken yogaya gerek duymuyorum. Vücut estetikleşiyor, kafa boşalıyor. O kılıçla bütünleşmek o kadar güzel ki.
                      catherine-earnshaw
                      Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Ananız yogaya başlayıp "ben dünyanın en güzel kadınıyım" dese ne yapacaktınız çok merak ediyorum. Erkekler, Ekşi'de sayısını azımsayamayacağımız incellerin yazdıkları yüzünden kendinizi onlar gibi zavallı ve mizojinist düşünmeye programlamak zorunda değilsiniz. Incel sürüsü kadın milleti hakkında neye inanıyorsa, ne vızıldıyorsa onu dininiz imanınız belleyip orada burada tekrarlamaktan vazgeçin aksi takdirde bırakın o bok attığınız yoga yapan kendini beğenmiş(!) kadını, Kuran'ı yırtan kız bakmaz size.
                        marvelhulk
                        bilmem benim de bu konıuda pek bilgim yok
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.