Yakının Sana Uzak, Uzağın Yakın Oldu mu? (Bu Durumda Siz Ne Yapardınız?)
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      absurdizm
      başlık yanlış mı ben mi malım
        buse01
        Sîîkktiiriii çekkkk
          mert_
          Başlık mı saçma ben mi malım? Onun dışında o kuzen hakkında ateşe ateşle karşılık ver.
            merilolika
            boşver seni bu kadar takmayan ezen kıran umursamayan birini sende umursama bir zAmanlar çok yakın olabilirsiniiz ama o değerini bilmediyse boşver sende soğuk yap takma peşinden giden sen olma o senin peşinden gelsin
              fairytale-
              Bu sey değil mi ya hipermetrop hcjfj
                kisi
                Olur öyle şeyler. Sosyal ilişkiler hakkındaki anlayışınız bana ilginç geliyor. Çok yakın, hep yakın mottosu ile hareket ediyorsunuz ancak ilişkilerinizin olduğu canlı, insan. Fazla yakın olursanız, her şeyi beraber yapmaya çalışırsanız o ilişkiler büyük ihtimal patlar. Yakınlığı abartmayacaksınız. Ne demiş ünlü düşünür: enjoy the show. Her şeyi beraber yapmaya çalışmayacaksınız. Arkadaş grubu ayrılmaz bir bütün değildir. Ya da sevgili 7/24 iletişim kurulması gereken bir kişi değildir. Fazla yakın olursanız, hep yakın olursanız ve karşı taraftan da aynı şeyleri beklerseniz bu beklenti en küçük şekilde karşılanmazsa bile büyük problemlere dönüşür. Zaten en Yaman çelişkiyi sevgiliniz olunca yaşıyorsunuz. Arkadaşlarınızla vıcık vıcık olan ilişkinizi sevgilinizle vıcık vıcık ilişkiye dönüştürüyorsunuz. Arkadaşlarınızdan uzaklaşıyorsunuz. Sonra ayrılınca tekrar arkadaşlarınızla vıcık vıcık olmak istiyorsunuz ama gidişiniz, dönüşünüz keskin olduğu için bu sıkıntı yaratıyor. Ayrıca vefa anlayışınız da ilginç. Biri bir süre aramazsa küsüyorsunuz. Birbirinizle sürekli iletişim halinde olmanıza gerek yok. Denk gelir yıllarca iletişiminiz olmaz, ortak bir konu çıkar konuşursunuz, denk gelir konuşursunuz vs. Yani özetle kendi hayatınız, kendi yaptıklarınız, kendi karakteriniz olsun ve denk geldikçe, fırsat oldukça vs. bu hayatı başkaları ile paylaşın. Bağlılık yeminlerine, klanlaşmaya vs. gerek yok. Son olarak şunu da ekleyeyim. Birinin özel hayatını onun anlattığı kadar bilin. Özel hayat soruları sormayın. Had konusuna dikkat edin. Özel hayat en çok tartışma çıkaracak konu. Bin tane konu varken onu seçmeyin. Herkesin hayatı kendine.
                  gizemino
                  Oldu, oluyor ama o dengeler cacuk degisiyor yine his olarak bence
                    dawn_nn
                    Böyle bi arkadaşım vardı .Sadece kendi yaşadıkları kötüymüş ,zor şeylermiş gibi davranan kendi canı sıkkın olduğunda gelir içini bana döker benimle dertleşirdi ben de baya üzülüyodum onun için derdiyle dertleniyordum baya ,onun için ağladığım zamanlar olmuştur .İşte böyle yedi yıl geçti bu süre boyunca benimde ona anlattığım onunla dertleştiğim çok şey oldu ,beni önemsediğini de düşünüyodum ama yanılmışım .Annemi kaybettiğimde en uzakdan tanıdığım arkadaşlarım bile aradı defalarca nasıl olduğumu merak ettiler ilgilendiler .O ise sadece bi kere bi kuru mesaj attı ve epey bi süre konuşmadık .O zamanki acıyla insanların arayıp sorması felan hiç umrumda değildi ,sadece kaçıp saklanmak hiç bişey olmamış gibi davranmak istiyodum ama bi kaç yıl sonra o yas dönemini atlattıktan sonra çok içerledim ,kardeşim bildiğim insanın böyle yapması çok zoruma gitti.Ve iki yıl geçtikten sonra tekrar konuşmaya başladık ortak bi arkadaş grubunda ama hiç değişmemişti kendi dertleri hep en büyüktü bizimkiler önemsiz şeylerdi nedense .Sürekli bi ilgi çekmeye çalışmak acılarıyla , sadece bi şeyler anlatmaya ihtiyaç duyduğunda beni arayıp ,benim derdimin olduğu zamanlarda hep meşgül olması ama bu aradada sürekli akşamaca onla bunla flört etmesi.Sorsanız benden kıymetli değer verdiği arkadaşı yok bi ben onu anlıyorum felan .Neyse engelledim onu artık konuşmuyorum.
                      android_dahaiyi
                      ilişkilerle alakalı sanırım. ben herkese hep uzak oldum hiç yakın olamadım o nedenle anlayamıyorum.
                        su-i-zan
                        bu başlık benimdi bir zamanlar😀😀😀
                          monaiman
                          Konuşmazdım.
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.