Üstüne Para Verseler Dahi Ayağımı Basmam Denilen Ülke
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      keladam
      Kadınların kadın oldukları için öldürüldüğü, çocukların çocuk olduğu için tecavüz edildiği, gazetecilerin haber yaptığı için hapse atıldığı, iş adamlarının yandaş olduğu için zengin edildiği, doğanın güzel olduğu için talan edildiği, dürüstlerin adam oldukları için itelendiği, cahillerin dindar oldukları için yüceltildiği, gençlerin genç oldukları için baskılandığı, okulların eğitim verdiği için dingonun hanına dönüştürüldüğü, çiftçinin ürettiği için cezalandırıldığı, düzene baş kaldıranların örnek olduğu için terörist ilan edildiği, tecavüzcülerin, katillerin hapishaneler dolu olduğu için serbest bırakıldığı herhangi bir ülkeye asla gitmek istemezdim. Bir de kuzey kore, çünkü gidemem.
        me_out_bye
        Türkiye. - Suriye. Irak. İran. Pakistan. Hindistan. İsrail. Katar. Mısır. Sudan. Suudi Arabistan. Vietnam. Cezayir. Fas. Libya. Lübnan. Tunus. Umman. K.kore. Küba. Arnavutluk. Vatikan. Ermenistan. 🤔 Yes. Gerek yok. Gönder diğerlerine 🙆🏻‍♂️ Başka yerlere.
          kania_
          Suriye, Arabistan, ırak, kuzey kore, Çin ve japonya
            mrs_furby
            Arabistan, Kuzey Kore.
              tsukyomi
              Arrap yarımadası ve kapitalist cyka Amerika.
                thetalentedmrripley
                Fransa; çünkü muhtemelen yakalamam var.
                  damat-berat-official
                  Cezayir Angola Benin Botsvana Burkina Faso Burundi Cape Verde Orta Afrika Cumhuriyeti Çad Comoros Kongo Kongo Dem. Cumh. Cibuti Misir Ekvador Ginesi Eritre Etiyopya Gabon Gambiya Gana Gine Gine Bissau Ivory Coast Kenya Lesotho Liberya Libya Madagaskar Malavi Mali Moritanya Mauritius Mayotte Fas Mozambik Namibya Güney Sudan Nijer Nijerya Réunion Ruvea Sahra Saint Helena São Tomé ve Príncipe Senegal Seysel Adalari Sierra Leone Somalia Güney Afrika Sudan Swazilve Tanzanya Togo Tunus Uganda Yeşil Burun Adaları Zambiya Zimbabve Irak Suriye İran Suudi Arabistan İsrail-Filistin Enconezya Çin Nikaragua Panama Venezuela Meksika Vatikan Polonya
                    kayberkay
                    Almanya yeginim çünkü burası daha güzel Türkiye cennet oraya gidiyom ama sen bagma bana
                      kasarhande07
                      Grönland. Üşürüm orada.
                        kisacadeniz
                        Yurt dışındaki ülkeler de biz niye gelmiyoruz diye ağlıyordu. Gidebildiğim her yere gitmek isterdim, girdiğim an tutuklanmayacaksam.
                          benita
                          Bu kadar büyük konuşamam ya bana yeterki gezmek olsun her yere tamamım
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.