Teneffüste Yaptığınız En Saçma Salak Şeyleri Anlatın, Biraz Gülelim
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      sapkalikadin
      Biz bu keresinde bı çocuğu (çocuğun da rızası var) dolaba kapatıp kilitlemistik. Tarih hocası geldi sınıfa nobetciydi biz guluyoz hoca da gülüyor. Sonra hoca çocuğu çıkarttı.
        okadin
        İlkokulda evim okulun karşısındaydı. 10 dakikalık tenefüslerde eve gider annem ne yapıyor diye bakardım. O dönemlerde güvenlik falan yok tabii. Okul sınırları dışarısına çok rahat çıkabiliyorduk. Bugün kızlarım okulda aynı şeyi yapsa çıldırırdım herhalde.
          paarantez
          tuvalette sigara içmek
            efenizz_
            Sıralırın üstün de tepinmek fkfnfmd
              the-fearless
              Zil çalmış herkes dışarı çıkmaya başlamıştı. Biz bizim arkadaşlarla öğretmen masasının etrafında toplanmış sohbet ediyorduk. Bir arkadaş kantine inecem dedi. Ben de geliyorum dedim ama o önden gitmişti. Benim de o gün hayvanlığım üzerimdeydi. Çocuğun sırtına atlamaya karar verdim durup dururken. Asıl amacım beni kantine kadar götüreceksin demekti. Ama hesaplamadığım bir şey vardı. Çocuk kapının önüne kadar gitmişti. Ben arkadan aldığım hızla çocuğun omuzlarından güç alıp yüksek bir şekilde sıçradım ama kapıya kafa atmak gibi talihsiz bir şekilde hareketim sonlandı. Acısı hala alnımda.
                zimbo
                kızların sütyenlerini arkadan çekip salıyorduk. az şerefsiz değilmişiz lisedeyken...
                /
                0

                Tarihe Göre

                İçerik bulunamadı.