Şu Hayatta Kendinizi En Değersiz Hissettiğiniz An Neydi?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      junoeclipse
      Dökülün bakalım etekteki taşları...
        vsjvsjvsjv000
        Geçen sene 10 gun üst üste çok yoğun çalışmıştım. Gece gündüz sürekli işteydim. Kumanya da ekmek arası kaşar peynir vardı ve kaldırımda oturup yemiştim. Gecenin bir vakti son otobüsteki insanların bakışı hâlâ gözümün önünde. O an kendimi çok değersiz hissetmiştim.
          busrawashere
          eteğimdeki taşları döktüğüm zaman
            gregory_
            Sadece bir ay önce tanıştığım birinin yanına taşınmak zorunda olduğumu anladığım an.
              mehmet_08
              Kapadokyada da 1 ay çalıştığım otelde aylık 291 euro maaş almam ve balon turunun 150 euro olması Benim binememem ama alman ayı kamyoncu turistin binebilmesi 2.sınıf vatandaş olduğumu anladım
                amakafamiznasiguzel1
                Değer yargılarım yerinde şükür. hissetmedim galiba, hissetiysem de hatırlamıyorum
                  redblack
                  Değer yargilarimda önce ben, sonra digerleri gelir. O yuzden kendimi degersiz hissetmem
                    mevsimlerdensnbahar61
                    Zamanla fark ettim ki çokta önemsemediğim bir insanın gözündeki portföyümün bir ehemmiyeti yok önemsediklerim zaten beni bilir hani bi söz var ya ne yaparsan yap karşıdaki insanın algıyacağı kadarsın öyle yani
                      thetalentedmrripley
                      3,5 yaşındaki kızım akşam çizgi film izliyordu, uyku saati ve tv yi kapatma konusunda tartışma yaşadık. Istediği olmayınca ben anneme gideceğim, anneciiim diye başladı ağlamaya, ama nasıl ağlama annem de annem. Kendimi çöp gibi hissettim, rezil bir durumdu, ne uyuyabildim ne bir şey yiyebildim, dert oldu içime. Bir iki hafta sonra anneleri beni aradı bana fırça çekiyor yok sen çocuklara kural koymuyorsun da, ben uğraşıyorum da bilmem ne. Meğer kızım bunun aynısını annesine de yapıyor, istemediği bir durum olunca ben babama gideceğim, babacıım, canım babam diye basıyormuş feryadı. Keyfim yerine geldi, anneleri bana fırça çektikçe ben gülüyorum. Böyle böyle ikimizi de kullanıyormuş mikrop. Gözlerimin önünde minik bir yılan yetişiyor resmen :)
                        okadin
                        Zaman zaman bu hisle mücadele etmeye çalışıyorum. Kendi artı ve eksilerimi topladığım ve değerli olup olmadığıma dair sonuç çıkarmaya çalıştığım zamanlar dahi olmuştur. En değersiz hissettiğim an ise üniversitemin ilk günüydü. Herkes gözüme o kadar bilgili, o kadar değerli gelmişti ki küçülmekten bir hal olmuştum.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.