Sal Beni Gideyim Nalan: İlişkiyi Bitirememek
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      detokssuyu
      Belki siz de yaşamışsınızdır. Özellikle uzun soluklu ilişkilerde görülen bir durum bu. Gelecek görememek, ilişkiyi noktalamak istemek ama bitirememek. Kafada bir şeyler bitse bile alışkanlık faktörü ile birlikte o son konuşmayı yapamamak. Yanlış biliyorum ama bir şeylere nokta koymak kolay olmuyor.
        peripedia
        Bak işte bu durum benim uzmanlık alanım. O zamanlarda birlikte olduğum erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyordum. Çocuğun ciddi anlamda problemler yaşadığı bir dönem olduğu için de kararımı sürekli öteliyordum. Ancak gel gör ki erkek arkadaşımın sorunları bir türlü bitmiyordu. Bir gün annesi ile tartışıyor, diğer gün babası ile tartışıyor zaten ertesi günde depresyona giriyordu. Hem ayrılma kararı almış olup bunu bir türlü hayata geçirememem hem bu sorunlar beni darmadağın etmişti. Ben ondan daha büyük bir depresyon içerisindeydim. Bir şekilde bitirdik. Bu süreç en çok ayrılık kararı alan tarafı yoruyor. Kendimize zarar veriyoruz farkında olmadan.
          etipufyaren
          Aslında çok şeyin farkında olma ama bie türlü kabullenememe, alışkanlıklardan kopamama durumu. Her iki tarafı da yoran bir durum.
            buneyaa
            Bitiremedim..Çünkü karşı taraf çok dengesizdi ve ben iyi niyetlidir yaa diye çok taviz veriyordum. Sonra bir gün bir anda yok oldum ortadan :) Mesaja cevap yok,insta takip isteği geri çevrildi ... Yani bizim gibi olanlar bir bitirir,bir daha geri getiremezsinizzz :)
              dr.rock
              Yanlış anlaşılmasın ama bu “kenarda dursun” ya da “yenisini bulana kadar” mevzusu gibi geliyo bana Ya da Yanlış anlaşılsın canım napıyım
                bisosyolog
                Bazen yanlış olduğunu bile bile devam ediyor insan, evet. Değişiklik yapmaya korkuyor, hayatından çıkarmaya da. Halbuki bu şekilde daha çok yıpratıyoruz birbirimizi. Ama emeklerinden bir anda o kadar çabuk bir şekilde vazgeçmek kolay değil.
                  raselika
                  4 yıllık bir ilişkiyi nasıl bitirmeye çalıştığımdan bahsedeyim. 3 senesi mükemmel geçti diyebilirim. En azından yaşarken öyleydi. Son sene her ne olduysa bu insan benle sadece mutlu olduğu için anlık takılıyormuş gibi hissetmeye başladım. Ağzını aradım ama umduğumu da bulamadım. Tam 6 ay bunun savaşını verdim içimde. İyi davrandım olmadı. Kötü davrandım olmadı. Konuştum olmadı. Atar gider yaptım olmadı. Sevdim olmadı. Sevmedim olmadı. Olmadı yani. Baktım oluru yok saldım ben de.
                    ozymandiase
                    İnsanın ömründen ömür götürür bu süreç. Bir yanın kal der bir yanın git. Bir yanın şans ver der diğer yanın uzak dur. Bir yanın yeniden dene der diğer yanın vazgeç. Ne yapacağını bilemezsin. Bitmesi gerekiyordur bilirsin ama asla bitiremezsin. Bu da öyle bir delilik...
                      luciferin_kizkardesi
                      Başlıkla alakası yok uzun zamandır ilk defa Nalan dinliyorum şuan. başlıkla ilgili şuan ki evet ya çok zor ben yaşamadım da yaşayanı gördüm üzücü bir durum
                        svcnfdn
                        Anında her yerden sileceksin ve geri dönüş yapmasına izin vermeyeceksin yoksa başaramıyorsun
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.