Sağlam Arkadaşım Dediğin Kişinin Özellikleri
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      sihirbaz
      bir kere her daim benim arkamda duran insandır zor zamanlarda gerekirse dayak bile yesem yine beni yalnız bırakmayacak birisidir benim için sağlam arkadaşlık sizin peki
        lutfen-ama
        Sağlam arkadaş yoktur varsa da çürütürüz evelallah. 😌
          sdantart
          sağlam olması
            lellu
            Arkadaşım yok 🤷‍♀️
              eliff04
              Güvenilir olması, herşeyimi sorgulamaması, sırrımı tutması, doğal olması, yanında rahat hissedilen kişi olması(canım Hilal'im en sağlam arkadaşım kendisi)
                sedefartuny
                Üçüncü bir kişi ile benim hakkımda iyi ya da kötü konuşmamak benim olmadığım bir mecliste adımın geçmesine izin vermemesi. Benim için bundan başkası değildir sağlam arkadaş.
                  anemik
                  Her şeyi konuşabildiğim biri 10 senedir, hiçbir zaman yargılamaz ve dinler
                    allf0rmia
                    çok iyi bir dinleyicidir kendisi. asla ve asla sözümü kesmez, duygularımı hiç bölmez. ezbere konuşmaz mesela, sinirli anımda "biraz sakin mi olsan" gibi daha çok sinirlendiren bir cümle kurmaz. haklı veya haksız olayım farketmez desteğini hissettirir. son olarak da, gönlümü yapmak için yanımda durmaz. ters giden bir şey varsa pışpışlamaya devam etmez, uyandırır.
                      leisabrigman
                      Dizüstü bilgisayarımdan çevrimiçi olarak çok para kazanıyorum (saatte 60 ila 90 €). İlk ay, 9285 €'luk bir çek aldım, bu çevrimiçi çalışma basit ve anlaşılır, ofise gitmek zorunda değil, bu onun evde çevrimiçi çalışması. Bu noktada bu iş fırsatı tam size göre. Dilerseniz, sadece ekteki sitede deneyin. Sadece aşağıdaki web sitesine gidin ve işinize başlayın... ..........................>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> D­­­o­­uInc­­o­­­­m­e.C­O­M
                      /
                      0

                      Tarihe Göre

                      İçerik bulunamadı.