Neden Çoğu Erkek, Kadınların Kendisi ile Evlenmek İstediğini Zannediyor?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      patavatszmelek
      Ben bir blog yazarıyım. Blogumun içeriği “Her Yönüyle İlişkiler” olarak tanımlanabilir. Bir konuyu yazıya dökmeden önce fikir almayı tercih ederim. Gözlemlerime göre; özellikle Z ve Y kuşağında eğitimli, kültürlü, kendi ayakları üzerinde durmasını bilen kadınlar evliliğe meraklı değiller. Sırf “Evde kalmış” denmesin ya da “bunun parası var, rahat yaşarım” diye evlenecek kadınlar değiller. Bunu her seferinde de dile getiriyorlar aslında… Ancak hala pek çok erkek, yaşadığı ilişkiye “ilişki” sevgilisi olan kadına “sevgili” demekten kaçınıyor. Bunun en büyük sebebi de her ilişki yaşadığı kadının kendisiyle evlenmek istediğini zannetmesi… Kadın ona birazcık değer verse, bir sohbet esnasında evlilikten bahsetse, erkeğin aklında hemen “A bu benle evlenmek istiyor” kurgusu dönüyor. Neden? Cidden her sevgilinin ya da flörtünün senle evlenmek istediğini zannetmen normal mi? Evet eskiden kadınlar ve hali hazırda günümüzde dahi (Örneğin; yeni gelin kıroluğu yapan) bazı kadınlar evliliğe meraklı. Ancak bu tür kadınları ayırt edecek kapasiteye sahip olduğunuzu düşünüyorum. Eskiden kadınların çoğu eğitimsizdi, çalışmıyorlardı, erkeğin eline bakıyorlardı, rahat ve konforlu bir yaşam için zengin koca arayışında da olabilirlerdi de… Artık böyle değil! Üç kuruşa tamah edip erkeğin kahrını çekmezler. “Evlenmiş olmak için evlenmez kadınlar…” En başta, erkekten sevgi, saygı ve sadakat bekliyorlar. Kendilerine "koca" değil hayat arkadaşı edinmek istiyorlar... Bu özelikler sende yoksa neden sana katlansın? Yani, kendinizi kandırmayın beyler… Dip Not: Kendi fikrimi beyan ediyorum ve sizden bu konuya dair fikirler bekliyorum. Ancak aldığım yorumlara bakınca, konu dışı "kime çemkirsem" tavrında gelenler var. Arkadaşlar sakin olun biraz, amacımız kafa dağıtmak sohbet etmek. Sanalda kendini kral sanıp reelde öz güven eksikliği yaşayan kompleksli bireyler gibi çemkirmeyin...
        ozge-uzun10
        Kendilerini böyle avutuyolla herhal
          yigit-topkara
          Genel olarak hiçbir vasfı olmayan, aşağılık kompleksli erkeklerin düşüncesi bu hatta düşüncesi bile değil dışarı verdikleri izlenim bu. Kendileri de gayet iyi biliyor o kadının kendisiyle evlenmek istemediğini
            tsukyomi
            Evlenmek istemeyen kadını da eksik görürler bak, esas ironik olan kısım bu. Ya da daha beteri, bunu bir yalan olarak algılarlar. Evlenmek istemeyeni ararlar, buldular mı da niye istemiyor tribine girerler. İkilemler, bir dediğinin diğeriyle alakasız olması, istediği olmayınca çirkinleşme, kolaya kaçma, insanları birey olarak değil de ''kadın milleti işte'' diye ele alma, yanılınca ayrı çirkinleşme.. Erkekler geç gelişir. İstisnalar hariç tabi, onlara selam olsun bu yolda yürünür sizinle. Gelişmeyenler de bir zahmet entegre olmaya çalışsınlar gerçek dünyaya, komik gözüküyorlar.
              mert-aydin45
              kadınlar evliliğe meraklı ve hevesliler. her ne kadar kendi ayakları üzerinde dursalarda kocacım kocacım seviyolar. nice eğitimli kadının kocası arkadaşları ile çay içmeye bile çıkamıyo. kadın kadına arkadaşlık etmekten bile aciz oldukları için erkeği evlilik kisvesi altında eve kapatıp takılıyolar.
                volkan-altan2
                Geçmişten günümüze dek gelen bir durum olduğunu düşünüyorum. Erkekler vasıfsız olsalar dahi aile içerisinde kıymetli görüldüklerinden dolayı her edindiği sevgilinin de aynı kıymeti verdiği sanıyor olabilirler. Aslında acınılacak bir durum.
                  ustun-insan
                  Aynen katılıyorum. Bana saygısı olmayan hiçbir erkeğin kahrını çekemem. Eğitimimi aldım, işim gücüm çok şükür yerinde, kazancım bana yetiyor. Gerizekalı bir erkeğin hizmetçisi olmak için gelmedim bu dünyaya. Keşke geçmişteki kadınlarda bizler gibi olabilseydi. Anlıyorum erkeklerin baskısı altında ezilmişlerdi. Ama onlar bunu başarabilseydi şimdi hiçbir erkek kendini bir bok zannetmeyecekti. Ne evlenecem ben seninle ya sen kimsin? Hiç sormuyorlarda kendilerine ben kimim ki bu kız benle evlensin diye
                    heygidigocadunya00
                    Düşündüğünüz gibi erkekler kadınların kendileri ile evlenmek istediğini sanmıyor bu konuda erkeklere büyük haksızlık ederken kadınları da rencide etmişsiniz. Şöyle ki : ayırt etmeksizin söylüyorum artık insanlar tartışmadan, kavgalardan uzak huzurlu bir hayat kurmak istiyor. Birbirlerinin sırtına yük olmak değil, tatili olmak istiyorlar. Herkes sevgi, saygı ve sadakat olsun istiyor.. Yani bu özellikler sadece kadın da değil her iki tarafta da olmalı ki sağlıklı bir ilişki olsun..
                      gamze-canc
                      Buranın herbir yeri yan hesap kokuyor
                        ideal
                        Biz Erkekler Bir Şey Yapmak İstersek Bir Yolunu Buluruz,Yapmak İstemezsek.Bir Bahane Buluruz.Cogu kadın Erkeklerin Kendisiyle Evlenmek İstediğini Zan ederek Hayal kırıklığına uğruyor.Soru ters olmalı.,Evlenmek isteyip Hayal kırıklığına Uğrayan ve bu konuda Şikayetçi Olan Hiç bir Erkek Görmedim.Tam tersi Evleneceğini Zan edip Hayalleri Yıkılan Çok Kadın Gördüm ✔️ malesef ..
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.