Kendi Kaide ve Kanunlarınız
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      hickurusu
      En keskin olanı "Haksızlık ve Saygısızlık" Bir takım durumlar hariç her ne olursa olsun haksızlık ve saygısızlığa tahammülümüz olmamalı..
        thetalentedmrripley
        1- Sizin alem dediğiniz bu bitirim dünyasının bütün raconlarını şu andan itibaren tedavülden kaldırıyorum. Ayrıca racon kelimesinin telaffuz edilmesini dahi yasaklıyorum. Dalga geçmek için bile olsa bu kelimeyi ağzınıza almayacaksınız. 2- Açlıktan nefesiniz koksa dahi benden başka kimseden hiç bir şekil ve ad altında para istemeyeceksiniz. 3- Gazozuna tavla oynamak dahil hiç bir zaman kumar oynamayacaksınız. 4- Nefsi müdafaa hariç hiç bir şekilde silah kullanmayacaksınız. 5- Uyuşturucu, kadın ticareti, tahsilatçılık, korumacılık, kolpacılık, değnekçilik, arabuluculuk, arazi yağması, park ağalığı, ihale tezgahı gibi işlere bulaşmış bütün tanıdıklarınızla şu andan itibaren selamı sabahı keseceksiniz. 6- Bu alemde polis, asker, bürokrat ve siyasetçi dostunuz da olmayacak düşmanınız da. 7- Hiç kimseye hiç bir durumda yalan söylemeyeceksiniz. 8- Benimle ya da bensiz yaptığınız her iyi işi unutacak, bir daha anmayı bile aklınıza getirmeyeceksiniz. 9- Ben dahil aramızda bu yasalara uymayan herhangi biri için asla bağışlanma talebinde dahi bulunulmayacaktır.
          redblack
          -Partizan olma. -Hak yeme, hak yenmesine göz yumma. -Sana zarari dokunacak olsa da durust ol. -Hata yapabilirsin, lakin bunlari tekrar etme, ders cikar. -Tutamayacagin sözü verme, verdiğin sozleri tut. -Adil davran. -Saygisizlik yapma, yapilan saygisizliga tolerans tanima. -Vicdanlı ol, lakin bu enayilik sınırlarına ulaşmasın. -Yemek yediğin kaba pisleme. -Her gun 10 sayfa da olsa kitap oku. -Emin olmadigin, bilmedigin konularda ahkam kesme. -Liyakata önem ver.
            gregory_
            Korkma Karışma Yarışma Yargılama
              who_am_i
              Ne olursa olsun sinirlenme sakin kal
                suleyman-balci3
                Engin : Zayıflığını gösterme Sahra : Kimse için değişme! Osman : ... Ben : Asla geri bakma hep ileri ve yarı yolda bırakanları bir daha yanına alma.
                  patiklipengui
                  _kim sana nasıl davranıyorsa ona öyle davran. _kim sana ne vaad ederse etsin güvenme.
                    cokbilmisdegilcokbilen
                    Şiddetin herhangi bir türünü gösteren biriyle asla ve katiyen birlikte olmam.
                    /
                    0

                    Tarihe Göre

                    İçerik bulunamadı.