İnsan Neden Aşık Olur?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      kesfeet
      Bir erkek bir kıza yada bir kız bir erkeğe neden Âşık olur? Neden bir erkek yıllarca birlikte yaşadığı Annesine Babasına yazmadığı şiirleri, mektupları Belki birkaç kez gördüğü Sevdiceği uğruna yazar? İnsan neden Âşık olunca sevdiğinden başka bir şey düşünemez hale gelir? Ve neden, Dünya’daki bütün filmlerin, sinemaların, dizilerin, televizyonların, şarkıların, türkülerin, hikayelerin temelinde Aşk vardır? Alın çayınızı, kahvenizi; Belki ilk kez duyacağınız birkaç bilgiyle, Aşk’a bakış açınızı değiştirecek, bir şeyler öğrenelim.
      https://kesfeet.com/insan-neden-asik-olur/
      İnsan Neden Aşık Olur?
        jarlvarg
        ana babana niye siir yazmayip da sevdigine yazar diyebilen biri olarak umarim asik olmazsin , yazik olur kiza aq. zaten bu kafaya da hic bi kiz asik olmaz , takil sen.
          me_out_bye
          Ana baba kısmında midem bulandı. Rahat bırakın insanların sevdasını sevgisini duygularını. Ne ana babaymış bee bay skm... Tmm anladık bakmışlarda bu kdr problem olacaksa bakmasaydınız ya? Sonsuza kdr işkence gibi bu ne mk.
            mrsnl33
            Çünkü neden olmasın
              tsukyomi
              İşin içine Allah girdikten sonrasını okumadım. Kaldı ki aşkı alfalık adı altında babası belirsizliğe inananlar anlatamaz. Geçiniz efendim.
                uzgunsaripapatya_
                Abi aşk yok ya yalan hepsi yalan 2 güne düşman oluyon yok öyle bişy insan kendini kandırmaktan başka bişy yapmıyo
                  silivri
                  Bir oğlan kız görür penisine kan gider. İletişim kurma fırsatı bulur. Öyle havadan sudan konuşurlar. İkisinin de saçma sapan bir monotonlukta hayatları olduğu için bu bir değişiklik olur. Konuştukça birbirlerine alışır oksitosin salgılarlar. Oğlan kıza havalı görünmek ister. Bol bol kitap alıntısı yapar. Halbuki kitap okumakla alakası yoktur. Kız da bunu bilmesine rağmen ses etmez. Çünkü ortada bir çaba vardır sonuçta ve takdir edilmesi gerekiyordur. Gel zaman git zaman penisine kan giden oğlan bu durumu başka kızlar için de kullanır. Uzunca süre bunu inkar eden kız, kabullenmek kaçınılmaz olduğunda, oğlanda yakaladığı bütün açıkları suratına vurur hem de 1'e 1000 katarak. Çünkü güçlü kadın olmak işte. Çiftimiz bu durumu arkadaşlarıyla ayrı ayrı paylaşır. Kız iyi yaptım diye düşünür oğlan pişmandır falan. Ama bir gerçek var ki ikisi de yoksunluk sendromundan payını alır. Zamanla her şey söner ve bu yeni hayatın ilk günüdür.
                    sedefartuny
                    Macera arayışından başka bir şey değil bence ya. Vücut bir şekilde bunu istiyor ve gidip buluyor.
                      catherine-earnshaw
                      Sen "aşk" kelimesini ağzına alma mümkünse. Eski başlıkları hortlatıp duruyorsun, hakarete uğrama fantezin takdir edilesi gerçekten.
                        bukafelos
                        Genellikle erkekler seks eda etmek için - mış gibi yapar. Kızlarda bunu yiyoymuş gibi yapar. Ama sorsan kimsenin aklında seks yooook, herkes masumcuk ☺️
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.