Influencer'ın Otelden Para Ödemeden Ayrılmak İstemesi
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      furkanbozkurt
      Yine bi influencer terörü ile karşı karşıyayız. İddiaya göre, Buket Güler (pukfashion) kaldığı otel kendisinden para isteyince "Başka oteller beni bedava konaklatmak istiyor, siz benden para alamazsınız" demiş ve Instagram üzerinden oteli karalamaya başlamış. Suçladığı otel de "Kendisini biz otelimize davet etmedik. anlaşılan sosyal medya ve takipçilerine güvenerek bu şekilde davranmayı kendine hak görmekte" gibisinden bi açıklama yapınca ortalık baya bi karışmış. Valla ben iki tarafı da tebrik ediyorum. İyi veya kötü ikisi de bi güzel reklam yaptılar.
        kania_
        Bi dakika ne
          secilyurt
          evet sosyal medyanın gücü, takipçi sayısına göre insan kendini ilah olarak görmeye başladı yazık yazık
            erkud
            Suç bu “influencer” kitlesinde değil ki. Bunların biryerlerini kaldıran, alttan kaydıra kaydıra bunları üstlere taşıyan “zavallı” insanlarımızda suç. Hiçbir vasfı olmayan sadece para karşılığında “reklam” yapmak dışında hiçbir varlığı olmayan çoğu kişiyi başımıza “bizler” çıkarıyoruz. İnanıyoruz en kötüsü de bu
              ggggggg
              Otel haklı
                kayberkay
                asagiLIK kompleksi olur öyle yahuu
                  sedefartuny
                  Üç beş takipçisi olanın kendini influencer sanması peki. Hangi kitleyi nasıl influence ediyormuş bu arkadaş acaba? Kaldı ki bir davet almamışsın ortada bir pr çalışması yok ne münasebet para ödemeyeceğim? Sonra aptal aptal basit bir suluğu bile tanıtma ihtiyacı hissediyorsunuz.
                    maskoff
                    bu yamyamlar eskiden anlaşma yaparak işlerini hallederlerdi. beleşe kaldıkları yerleri yüzlerce story ile paylaşır överlerdi demek ki durum değişmiş. belli olmaz bu işler. reklamcılık sektörü de değişti. belki otelle anlaşmalı bi dövüş bile olablir gündem olmak için. bakalım altından ne çıkacak.
                      bisosyolog
                      Valla kimin doğruyu söylediğini bilemiyorum ben açıkçası artık. İki taraf da birbirine çamur atıyor olabilir. Ancak bunu yapan bloggerların varlığını ben de duymuştum. Hatta çeşmede bir arkadaşımın işlettiği mekanda baya olay çıkarmıştı ben hesap ödemem diye. Alışmışlar işte.
                        etipufyaren
                        Bunlarda iyice kendini bir bok sanmaya başladı
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.