Gökdelen / Müstakil Hangisinde Yaşamayı Tercih Edersiniz?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      turuncu_sapka
      ben bazen düşünüyorum hangisi daha iyi olur diye gökdelenin ortamı çok soğuk geliyor müstakilse daha samimi ve huzurlu hissettiriyor
        gulfemkaya
        Gökdelen de yaşadım toz toprak böcek derdinden kurtuldum
          gizemino
          Gökdelen konforu gayet iyidir
            kisi
            Gökdelen, rezidans, apartman olayı bana göre değil. Aidat, ortak kullanım alanları vs. bana göre değil. Ev benimse her ay ek ücret vermek istemem ve istediğim yerini istediğim gibi kullanmak isterim. Zaten onu yapma, ses çıkarma, şu yemeği yapma vs. kısıtlamaları ayrı sıkıntı. Küçük ev, büyük teras, büyük bahçe taraftarıyım. Ev seçiminde maddi sınırlamam olmasa birkaç dönüm ağaçlık içinde, etrafı sarmaşıklarla kapatılmış; saunası, kullanışlı bir derinliğe ve boyuta sahip havuzu olan bir ev alırım. Ağaçlık, sarmaşık vs. olayını ormanda olmayı sevdiğim için istiyorum. Meyve üretsin, aman gözükmeyeyim gibi kaygılarım yok. Meyveyi başka yerden de alırım, gören de istediğini görsün, utangaç değilim. Evin de küçük olmasını isterim çünkü büyük ev bana kullanışsız geliyor. Eşyalar sığsın, oda sayısı hane nüfusuna yetsin yeter. Büyük evde gereksiz bir sürü alan oluyor, ısıtsan ısıtamıyorsun, evin içinde bir yerden bir yere gitmek iş oluyor vs. hatta mutfakla oturma odası bir odada olursa daha iyi. Balık kokusu vs. beni hiç rahatsız etmez.
              innocentghost
              İnsan işten,okuldan geldiğinde huzur bulmalı evde,samimiyet hissetmeli. Ben gökdelende sanki otele giriyormuş gibi hissediyorum ve bu da bana iyi gelmiyor. Müstakil ev iyidir.
                silmarillion
                Gökdelende yaşamak istemezdim bunun depremi var, hastalığı var, acil durumu var, manzara sıfır sürekli anlamsız bir maviliğe bakıyorsun falan filan, müstakil evde huzur var, konfor alanın geniş, istediğini yap, istediğin gibi yaşa.
                  yalansadogrude
                  Gökdelenin terasında müstakil yaşamak isterdim.
                  /
                  0

                  Tarihe Göre

                  İçerik bulunamadı.