Erkeklerin Düşük Sex Performansından Dolayı mı Evli Kadınlar Dışarıda Performans Arıyor? Kim Haklı? Kim Suçlu?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      o.an
        who-am-i
        Aldatmayı haklı çıkarabilecek hiçbir şey yok.
          eliff04
          Sanki evli kadınlar mükemmel. Nerdeyse çoğu evlendikten sonra kilo alıyor ve daha bakımsız oluyor o zaman aldatan evli erkekler de haklı!?
            kalpci
            Yaşı 18-20 arasında olan Yaşı 20 nin üzerinde olup kadınları tanımayan Tayfa toplanın; Dostlar haz sinirleri vajina girişinden 3-5 cm yukarıda. Pipiniz ereksyonda 9 cm üstüyse sekste fiziken sıkıntı olmaz. Kadınları anlatayım, Bu performans olayı erkek muhabbetinde öğrenilmez. Kadınlar kadınlardan öğrenilir. En az 3-5 yıllık birliktelik sonrası kadın açıklar. Bunlar yoksa bilmiyorsunuz (bu güne kadar). Kadınların performans dediği şudur; Erkek benim, Erojen bölgelerimi biliyor mu? (Omuz başları, uyluk içi vb..) Zamanlamayı ayarlayabiliyor mu? (Ön sevişmeden penetrasyona geçiş… Erojen bölgelerin uyarı süre miktar ve tükrük seviyesi… penetrasyon süresi…) Güvenli mi? (Anlatır mı? Kamera var mı?) Nezaketle agresyonu ayarlayabiliyor mu? (Ön sevişmede popo tokatlanmaz vb… Sevişelim mi denmez…) Özetle; Karşısındaki kadına et parçası gözüyle bakmayan, penisi 9 cm den büyük HER ERKEK kadınını tatmin edecek performansa sahiptir. Evli kadın yatakta yukarıda saydıklarım, AMA DAHA ÇOK ikili ilişkilerde iletişim ve romantizm eksikliği nedeniyle aldatır. Bırakın bu kahvehane geyiklerini artık. Türk kadınları 22-25 yaşının altında, erkekleri 20 yaşının altında penetrasyon işine girmese çok iyi olur. Bir de, konu dışı… Penis boyutunu o kadar çok mevzu ederseniz kadınınız “lan herhalde önemli bşi bu penis boyu, denesem mi?” demeye başlar, bşi değişmediğini anlar ama sizin canınız sıkılır. O nedenle çok konuşmayın
              sdantart
              doğru olduğunu varsayarsak ! Ne yani daha iyi sevişiyo diye eşini aldatmak haklı haksız tartışmasına konu olacak bir durum mu oluyor? Bi siktrn gidin ya.
                buse01
                Bu aldatmak oluyor. Aldatan her zaman suçludur. Bir şeylerden rahatsızsan ilişkiyi noktalarsın yoluna dewam edersin. Ayrıca büyük ve çözümü olmayan bir sorun da değil.
                  lellu
                  Minareyi çaldım kılıfı arıyorumdur 🤷‍♀️
                    zerdustttt
                    Elde edilen cazibesini yitiriyor, keşfedilmemiş topraklar daha cazip geliyor kadına da erkeğe de . Bu comar piskolojisi… kimseye muhtaç ya da bağımlı değilsiniz, ama bir şeyler bittiyse dürüst olun söyleyin gidin, ondan sonra yapın ne halt edecekseniz…
                      caresizcare
                      Şuraya çok şey yazardım da Boş bırakayım ben
                        selcuk-u-olani
                        https://youtu.be/_9UOw50EekE
                        https://youtu.be/_9UOw50EekE
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.