Bağışıklığınızı Güçlendirmek İçin Neler Yapıyorsunuz?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      secilyurt
      Bağışıklığınızı güçlendirmek için neler yapıyosunuz vitamin falan alıyo musunuz?
        dr.rock
        Eksikliği yoksa Vitaminler bağışıklığı arttırmaz Bir çok vitamin depolanmaz D ve E vitaminlerinin covid deki kullanım amaçları başka Siz dışardan vitamin almayın. Eksiklik yoksa çöpe gider. Dengeli beslenin Güzel uyuyun Moralinizi yüksek tutun
          gregory_
          Vodka içiyorum.
            mrlawyerkk
            Bu konuya bir iki haftadır taktım araştırmalarım sonucunda bir C vitamini efervesanında karar kıldım. Ancak istediğim ürün eczanelerde yoktu. İnternette istediğim vitaminin satışını yapan siteler vardı. Rakamlar da eczanelerde konuşulan rakamların bir hayli altındaydı. Sipariş verdim, vitamin geldi, bir kullandım, iki kullandım derken ciddi anlamda bir mide bulantısına sebep oldu vitamin bende. Dün de bu vitaminlerin sahte olabileceğine, ecza depoları tarafından eczanelere gönderilmeyen yani eczanelerde olmayan ürünlerin internette de olamayacağına dair bir haber okudum. Vitaminleri direkt çöp ile buluşturdum. Aman dikkat edin, eczanelerden alın ne alacaksanız.
              mevsimlerdensnbahar61
              Bilemedim şimdi su falan içiyoruz işte
                ggg89
                Haftada en az 3 gün spor yapıyorum Günde 3 4 litre su Multivitamin takviyesi Sebze meyve gibi doğal gıdalar Hayvansal gıdalar Tahıldan gelen kaliteli karbonhidratlar Bunları yaptıktan sonra git istediğini ye, iç, sıç, istersen pamuktan ispirto em. Sağlıklı ve mutlu kalırsın.
                  loseurself
                  1)Sarımsak(çiğ) 2) Yeşilçay 3) Zencefil 4) Ispanak, brokoli 5) Düzenli uyku ve egzersiz 6) Stres kontrolü Bunları hayatına daha çok katarsan başka bir şeye gerek kalmaz. 👍
                    okadin
                    Meyve, meyve, meyve. Her akşam bir meyve saati yapmanızı öneririm. Bahsi geçen tüm vitaminler o meyvelerde mevcut, doğal şeker de alıyorsunuz böylelikle. Yediğinize içtiğinize dikkat edin, bir rutininiz düzeniniz, dinleneceğiniz zaman olsun hayatınızda, uykunuza da dikkat edin tamamdır. Gayet kuvvetli bir bağışıklık sisteminiz olur. Takviyelere gerek olduğunu düşünmüyorum ben. Birçoğu plasebo etkisi yaratıyor zaten.
                      sedefartuny
                      Her şey beyinde bitiyor. Kendinize iyi olduğunuzu hatırlatın. Söylemesi kolay uygulaması zor ama stresten mümkün olduğunca uzak kalın. Sağlıklı beslenin, yemek yemeyi ihmal etmeyin. Ev yemekleri yemeye özen gösterin. Takviyelerden uzak kalın. Sahte birçok vitamin piyasaya sürülmüş.
                        jungleman
                        Bol su içiyorum. Baya baya bol ama
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.