Zorunlu Eğitim Yaşı 5'e İniyor
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      yagmurals
      "Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye'de 6 yaş olan zorunlu eğitim yaşını 5'e düşürmek için plan ve bütçe çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Bakan Özer, ayrıca anaokulu kapasitelerini artırmak adına çalışmalara da hız verildiğini ifade etti." zorunlu eğitim yaşının 6 olduğunu yeni öğreniyorum, ben hep 7 yaşında okula başladıklarını düşünüyordum fakat 5 yaş çok ama çok az geldi bana. "şu anda bağımsız anaokulu ve ana sınıflarında yaklaşık 1 milyon 220 bin öğrencinin eğitim aldığını aktardı, "Yeni oluşturulacak kapasite ile bunu 2,5 milyona çıkaracağız" demiş milli eğitim bakanı. 5 yaş bir çocuğun okula başlaması için çok erken değil mi? yoksa ben mi fazla kuruntu yapıyorum.
        wanderlust_r
        Bence de çok küçük 6 yaşındakiler bile sorun yaşarken mantıksız geldi bana. Anaokuluna anne karnında başlarlar yakında
          turuncu_sapka
          Ya çok kötü öğrenme yaşı gelmemiş oluyor. Okula erken gitmiş biri olarak gerçekten eğitim derse ilgi vs her şey 1 yaşta bile fark ederken 5 çok küçük bir yaş
            me_out_bye
            Saçma. Yine bktan kişilerin bktan kararları. Onun yerine aileler eğitilse daha iyi olur. Hem çocuğu daha kundaktayken alıp eğitim vermek zorunda hissetmezsin kendini böylelikle.
              alengirik
              5 yaş ana okulu değil mi? Mükemmel haber, çok iyi olmuş gerçekten. Biraz anne baba yerine koyun kendinizi, evladınız arkadaşlarıyla oyun oynayarak yavaş yavaş harfleri rakamları öğrenmeye başlayacak daha 5 yaşında düşünsenize? güzel olmuş, güzel.
                notuds
                5 az 3 e insin
                  minmina
                  daha çocuk doğru düzgün büyüyemeden ailesinden bir şeyler öğrenemeden okula yazdıracaklar. saçma olmuş bence
                    samyeli90
                    Ne istiyorsunuz minnaklardan ya ben 8 yaşında başladım okula ya
                      mrlawyerkk
                      Daha çok annemi ağlıyorum diye gözyaşı döken çocuk demek bu daha çok velinin okul bahçelerinde helak olması demek. Bu yaşlarda eğitimi sadece ailesinden almalı çocuk ya da çocuğa özel eğitimler geliştirilmeli.
                        peripedia
                        Bu eğitim o yaştaki çocuklara uygunsa şayet süper olur yani bir dönem biz çocukları çok küçük yaşta resmen birinci sınıfa başlatmıştık ya.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.