Zaman Bir Günlüğüne Donuyor ve Bundan Tek Etkilenmeyen Kişisin, İstediğiniz Her Şeyi Yapabilirsin. 24 Saatlik Süre Boyunca Ne Yapardın?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      lilcat
      Bütün bankaları soymaya çalışırdım. Tüm mağazaları yağmalardım. Sadece 24 saatim var, hayat devam ediyor sonuçta. Bir de herkesin ayakkabı bağcığını birbirine bağlardım. Zaman devam ettiğinde en azından keyfim yerine gelsin birazcık.
        eski_bi_tanidik
        24 saat yetmez xbbxhxfzjshsu
          patiklipengui
          Hiç para derdine falan düşmem direkt katiliam yaparım sonra da uyurum.
            kanadadabiryusuf0
            kesin 23.saatte uyanırdım ben
              bu-ne-simdi
              Basıp giderdim herkesin hayatından zaten herkes donuk kim bilecek nereye gittiğimi, yurt dışına kacardim. 24saat yetmez ama sınıra yakın ülkelere de kaça bilirim.
                zodyakli
                Akrabalarımı ortadan kaldırırdım :D
                  roxannee-
                  Death note daki gibi bir defter isterdim elime 😍temizlik için en ideal zaman🥰
                    velevkiozge
                    Hiçbir şey yapmak istemezdim ve yapmazdım sanırım. İnsan, çevresi de yaşarken hissediyor bir şeyleri bence. Sonra o yaşayan dünyadan hatıralar oluşuyor. Ya da o yaşayan şeyler anlam katıyor hatıralara. Bir yerde kitap okurken esen rüzgar, hüzünlü bir yürüyüş yaparken önünden geçilen cafede çalan bir şarkı, yolda müzik yapan insanlar.. Ya da hayatın çoğu anına sevdiklerimizle yaptıklarımız tat katıyor.O an geçse bile hatırası kalıyor. Hatıralar da bizi güzel hissettiriyor. Hatıra yaratmayacak bir anı yaşamak boş olacaktır. Bu nedenle böyle bir gün yaşamak istemem.
                      tsukyomi
                      Herkes langır lungur bir yerleri soymuş, sınırları geçmiş ama 24 saat sonra millet uyandığında ne olacağını düşünmemiş. Olm kameralar var kameralar. Sonraki 24 saat içinde hapishanedesiniz. 24 saat serserilik için hayatımı yakamam açıkçası. İlk saatler zaten ''abi nasıl oldu ya, ben peygamber miyim şimdi, ya çözülmezse bunlar'' diye paranoyanın dibini görürüm, sonra alırım koltuğumla Russki'mi, dört yolun ortasına otururum. Ne güzel ne insan sesi ne araba, mis. Sonraki gün psikiyatri kliniği zaten.
                        nickiharuto
                        Şoku atlatınca. uzanır beklerim. tek başına neyapar ki insan.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.