Yine Yeniden Pitbull Dehşeti
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      me_out_bye
      Ben bu haberleri okumaktan bıktım. Millet buna sebebiyet vermekten bıkmadı. Yöneten olacak kamiller bir ilgilenipte bir karara varamadı mı? Hala makamlarında keyif yapıyorlar? 3 trilyonuncu kez aynı vaka (TOPLUMSAL SORUN) tekrarlanırken.
      https://www.hurriyet.com.tr/gundem/antalyada-pitbull-dehseti-bebegin-yanagini-ve-kulagini-kopardi-41922923
      https://www.hurriyet.com.tr/gundem/antalyada-pitbull-dehseti-bebegin-yanagini-ve-kulagini-kopardi-41922923
      Pes doğrusu. Ne kaliti insanlık bee... Bu seferde tamamen masum mağdurumuz Antalya'da 11 aylık Sadrettin bebek olmuş. Dikkat edin sıradaki kim olur belli degil. Bu meselenin bilincinde olup kendi emniyetinizi kendiniz alın.
        sihirbaz
        allahım ya bu köpekler neden yasaklanmıyor anlamadım ben de bugün gördüm bir kadın gezdiriyordu ama ağzını bağlamıştı yine de korkunçtu ya 🙄
          cinayetvaraga
          Bu köpeklere canlı muamelesi yapıp bunları kollayan herkesin ta amkmalı. sorunlu lan bu hayvanlar sorunlu! neyi anlayamıyorsunuz? kuş gribi çıktığında milyonlarca kanatlı hayvanı katlettiniz. lakin bu canavarları sokaklarda gezdiriyorsunuz. yapmayın. gerekeni yapın artık.
            montana_
            pitbulların beslenmemesi lazım.
              sedefartuny
              Bu hayvanları bu şekilde gezdirmek yasak değil miydi ya? Bile bile lades yani bu yazık değil mi bu insanlara?
                detokssuyu
                Bu hayvanları nasıl hala sokaklarda bebeklerin çocukların olduğu yerlerde gezdirebiliyorlar ve hiçbir güvenlik önlemi almadan o köpek o çocuğun yanağını koparana kadar nerdeydi sahibi?
                  avlananavci
                  Pitbullar aslında çocuğa zarar verecek belki de son hayvandır, bazı ailelerin bir yere giderken çocuklarını pitbullun yanına bıraktığını bile okumuştum bir yerde. Koruyucu hayvanlardır doğasında saldırganlık yok. Kabahat hayvanda değil onu yetiştiren gerizekalılarda.
                    leb
                    köpek beslemeyi bilmeyen esseklerin eseri hayvanın bir suçu yok kızmayın canım pitbulllara onlar aslında birer sevgi yumağı arkadaşlar
                    /
                    0

                    Tarihe Göre

                    İçerik bulunamadı.