Yemek Yemekten Zevk Alamamak
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      raselika
      Bazı insanlar yemek yemeyi sever. Bazı insanlar da benim gibi yemek yemekten fersah fersah uzaktır. Sadece yaşayabileceğim kadar yemek hem daha zinde tutuyor hem tembelleştirmiyor bence. Zaten bilimsel olarak yemek yemenin (fazlasından ve sağlıksızından bahsediyorum) kimseye bir faydası yok. Yemek kültürünün bu kadar gelişmiş olduğu bir coğrafyada zevk alamamak belki de benim lanetimdir.
        ulrich
        Bizim ki yemek kultursuzlugu bu kadar yenmez ki, lanet degil bence iyi bir durum, ben de senin gibiyim, hele bu sicaklarda.
          lellu
          Yemek yemekten zevk alamamak mı? Anlamaya çalışıyorum şuan 😊
            benita
            Sevdiğim yemekler dışında çoğunlukla hayatta kalmak için yiyorum ben de, evet.
              excelans01
              Valla bir Adanalı olarak yemek yemeyi sevmemek gibi bir düşüncem asla olamaz zaten hayatta zevk veren 2 şey var 1. Seks 2.yemek yemek
                patiklipengui
                haplara geçmeyi bekliyorum ben
                  ulanayca
                  neler okuyorum yareppim :( yemek yemek için yaşayan biri olarak hiç anlayamadığım durum
                    mehmet-boztas1
                    Bu dünya ya 1 defa geldik yemek yememek ney birde böyle tadını ala ala yiyeceksin offf bak gece yarısı canım kebap çekti :)
                      rotasizkerim
                      her gün kuymak yiyorum 3 öğün kuymak var evde. bilmeyenler için foto paylaşayım Kuymak Tarifi Nasıl Yapılır? Tereyağını tavaya alın ve yakmadan, orta ateşte eritin. Eriyen tereyağın üzerine mısır ununu ekleyin ve karıştırın. Kavrulan mısır unu göz göz olmaya başlayınca, yavaş yavaş sıcak suyu ilave edin ve karıştırmaya devam edin. Suyla birlikte 2 dakika daha kavurun ve altını kısın. Peynirleri ilave edin ve karıştırmadan erimesini bekleyin. Peynirler erimeye başlayınca sadece 2-3 kere alttan üste doğru karıştırın ve kısık ateşte tereyağın üste çıkmasını bekleyin. Tereyağı üste çıktığında ocaktan alın ve servis edin.
                        tucco
                        Gecenin 2'sinde karnım tok olmasına rağmen ve hiç gereği yokken sırf şamata olsun diye yarım ekmek kokoreç yemeye gitmiş, tam ekmek yiyerek eve geri dönmüştüm bir keresinde. Böyle minik zevklerim vardır.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.