Yavuz Bingöl'ün "Cumhurbaşkanımızın Dik Duruşu Olmasa Suriye ve Irak Gibi Olabilirdik" Sözleri
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      mrlawyerkk
      Konumuz Yavuz Bingöl değil aslında. Keşke kendisini bir zamanlar olduğu gibi güzel sesi ve türküleri ile hatırlayabilseydik ama artık o eski Yavuz Bingöl'den eser yok. Kaptırdı kendini bir ultra yandaşlık haline oradan oraya sürüklenip duruyor ve falsolu açıklamalar yapmaya devam ediyor. "Bu ülke Suriye, Irak olabilirdi ama Allah'a şükür olmadı. Parçalanmadık biz. Bizi bölemediler. Neden? Güçlü bir iktidar var çünkü. Cumhurbaşkanımızın hakkını yememek lazım. Devletin başında dik duran bir insan var. Olmasaydı Irak, Suriye olabilirdik diye düşünüyorum." diyor ve bu söyleminin sosyal medyada eleştirileceğini de ekliyor açıklamalarına. Neden eleştirilmesin ki? Elbette Yavuz Bey'in kendi düşünceleri bunda bir beis yok. İstediğini düşünebilir, tapınadabiilr. Ama kendisi bir haber değeri taşıyor ne yazık ki ve kamunun izlediği bir televizyon programına katılıp bu şekilde sempatizanlık yapamaz bence. Bunun adı manipülasyon olur ve bir sanatçının sanatçı kimliğini kullanarak bu yola başvurması doğru değildir. Ayrıca Suriye ve Irak gibi olmaktan kasıt nedir? İç savaş mı? ideolojik anlamda bir Suriye ve Irak mı konuşuluyor? Altı boş bırakılmış ve tamamen manipülasyon amaçlı cümleler olduğunu düşünüyorum.
        mrsnl33
        Öncelikle Yavuz bingolun sanatçı yönünü severim.Bana göre gunumuzde thm'yi layıkıyla icra eden ender isimlerden biri.Ama yakın dönemde hükümet ve cumhurbaskinana karşı üstlendiği yağdanlık görevinden ben de rahatsızım.Bu sanatçı yönünede golge dusuruyor bence
          karakronos
          siyasi bir taraf tutabilir ve onu destekleyebilir. kendi fikridir. ancak Türkiye'nin tarihi boyunca suriye ve ırak'a gerek ideolojik gerek yönetimsel şekilde en çok yaklaştığı dönem bu dönem. fuzuli çıkışlar, bilgisiz ve temelsiz ifadeler...
            berat-albayrak-official
            Ramak kaldı zaten.
              detokssuyu
              Bu kadar da yağmalama olmaz ama ya hiç mi kendinize saygınız yok sizin. Katıldığınız her programda sizden daha çok Erdoğan'a olan aşkınız konuşuluyor. Sanatınıza bu kadar özen verseniz keşke.
                sedefartuny
                Çok bir şey kalmadı Yavuz Bey ya siz sırça köşklerinizden hissedemiyor olabilirsiniz ama biz görebiliyoruz. Bazı durumlarda ha Suriye ha Irak ha beim canım ülkem çok farketmiyor ne yazık ki.
                /
                0

                Tarihe Göre

                İçerik bulunamadı.