Yaşlıların Gençleri Sevmemesi
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      muzlu-pasta
      Hangi yaşlıyla muhattab olduysam (genellemiyorum tabi ama malesef ben iyi deneyim yaşamadım özellikle dayılarla) beni hep eleştirdiler genelde "yeni nesilin saygısı yok telefondan kaldırmıyorlar başlarını şuna bak tembeller" falan felan pardon ama en azından bem senin gibi solcu avına çıkmıyorum hem senin zamanında telefonmu varıda oynuyucaksın facebookta karı kıza yorum atarken aklına gelmiyo ama dimi herneyse aşırı sinirlendim yani neden yapıyorlar?
        abdes_terligi
        bazıları harbi gerzek ama bazen de anlıyorum ya. Şimdi benim de yaş ilerledikçe yeni nesillerde bazı şeyleri görüp kınıyorum aynı duruma düşüyorum asjdafkdlfaf
          buse01
          Teyzeler de bir crop düşmanlığı var ztn anlayabilmiş diğilim bu sıcakta benim çıplak gezmediğime dua edin jdjshdjdg
            kafatamircisi
            Sen hiç 1 günde 15 tane güllü güvercinli hayırlı cumalar msjı aldınmı))
              me_out_bye
              Kıskançlık ve ego benzeri bir duygu ile sevmiyorlar. • kendisinde olmayan güzelliğin sende olması. • kendisinin kaybettiği enerjinin sende olması. • kendisi güzelemezken senin neşeli olman. • kendisi çok sağlıklı değilken senin dipçik gibi olman. • kendisinin vucudu deforme olmuşken senin miss gibi olman güzel şeyler giymen. Bunların hepsi haliyle ona batıyor. İnsanlar göttür arkadaşlar. Kimse aşırı istisnalar hariç kimse melek değildir.
                theguard
                Hayır. Benim için öyle bir durum söz konusu değil. Aksine beni çok severler özellikle 40 yaş üstü teyzeler. Benimle vakit geçirmeye bayılırılar. Üstüne bana para bile verirler. Ben de anlam veremiyorum ama durum benim için gerçekten böyle.
                  absurdizm
                  bende benden sonra doğan kişileri sevmiyorum. daha zeki oluyorlar
                    tsukyomi
                    Kuşak çatışmasıdır. Şu anki yaşam onlara çok radikal geliyor ve bu konuda hak veriyorum. Ama baskı kurdular mı canım sıkılıyor. Önceleri "evlilik ne zaman guzum, alayım seni toruna" derlerdi. Artık "hele kaç çocuğunuz var" diyorlar, ne ara güncelleme geldiyse bunlara. Milyonlarca çocuğumuz var tiyzem, ellerinden öperler 😒
                      mert_
                      Bu olay insanlığın başından beri devam ediyor. Babillerde de vardı bu Antik Yunanda da vardı. Her nesil kendinden sonra gelenleri hor görmeye meyilli çünkü zamana ayak uydurmakta beceriksizler. "Günümüzün çocukları lüksü seviyor. kötü davranışları var, otoriteye baş kaldırıyorlar, yaşlılara saygıları yok, çalışmak yerine lak lak etmeyi seviyorlar. çocuklar artık evlerinin hizmetçisi değil, tiranı. anne babaları odaya girince ayağa kalkmıyorlar. onlara itiraz ediyorlar, destek olmak yerine laklak yapıyorlar, şapır şupur yiyorlar, bacak bacak üstüne atıyorlar, öğretmenlerine zulmediyorlar."
                        monaiman
                        Semtten semte de değişiyor, mesela Çankaya'nın yaşlıları gençlerinden daha iyi fakat Sincan'ın yaşlılarından allah korusun sizi.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.