Yalnız Kalmamak İçin Bir İlişkiyi Sürdürmeye Devam Eder misiniz?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      kisacadeniz
      Soruyu biraz daha açmam gerekirse ilişkilerin bazen öyle bir aşamasına gelirsiniz. O saatten sonra devam etseniz de etmeseniz de bir şey değişmez. Karşınızdaki kişiyle o eski sıcaklık ve samimiyet duygusu kalmamıştır. Sizin ilişkinizde tüm bunlar olurken arkadaş çevrenizde herkesin mutlu bir ilişkisi ya da bir işi vardır ve içinizden yalnız kalmak da gelmez. Çünkü bir noktada sevgiliniz hayatınızın büyük bir kısmını ele geçiyor. İşte tam bu noktada yalnız kalmamak için bir ilişkiyi bakalım nereye gidiyor diyerek sürdürür müsünüz yoksa benim kafamda bittikten sonra devam etmenin bir anlamı yok diye sonlandırır mısınız? Ben kafamda bitirdikten sonra o insanı görmeye tahammül edemiyorum nedense bu yüzden bir ilişki duygusal olarak bitmişse bitmiştir.
        badideasensei2
        Duygusal anlamda bir ilişki bitmiş ise zaten yalnızsın demektir. Sürdürmeye gerek yok.
          mrsnl33
          Ona karşı artik bi şey hissetmiyirsam,iki tarafı da kandırmaya gerek yok bence,ilişkimi bitiririm
            gizemino
            kendisine saygısı olan kimse içindeki sevgi bitmişse ilişkisine devam etmez. zaten bir süre sonra karşı tarafın her yaptığı batmaya başlar.
              kafatamircisi
              No. O eziklik olur artık ilişki olmaz Ben 17 yaşımdan beri hayatı yanlız yaşamış öğrenmişim, ha 1 eksik, 1 fazla farketmez bi kedim vardı mart ayında kocaya kaçtı o da😄
                _zeynep_
                Yalnız kalmaktan hiçbir zaman korkmadım artık sevmiyorsam o ilişki biter net yani
                  amira
                  yalnız olmaktan niye korkasın ki?
                    -lucy-
                    Ben sadece gerçekten seversem bi ilişkim olur. Aksine zaten karşıyım. Sevgisiz ilişki mi olur? Sewgi, sewgi, sewgi 😌 En büyük güç dedik, ilaç dedik. Eğer sevmiyorsam o ilişki olmaz, ha sevgim bitti ki o zaman Allah benim.. Neyse o zaman yanlız kalmamak için bunu yapmam. Bir ilişki içinde ama yanlız olan çok insan da var. İlişkin yoksa yanlız olmuyorsun, ailen, arkadaşların.. Demem şu ki, sevgi yoksa ilişki yoktur bu yüzden yanlız kalmamak için bunu yapmam, yapamam.
                      absurdizm
                      hayır
                        myheartofstereo
                        hayır gerekirse yastığıma sarılıp ağlarım ama o ilişki gitmiyorsa biter .
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.