Veganların Yaptığı Saçma Aktivist Eylem
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      strangestar
      Veganlarla bir sorunum yok istediğini yesinler ama her şeyde olduğu gibi b*ku çıkmaya başlamış
      https://onedio.com/haber/unlu-fastfood-zincirine-girerek-yerlere-kan-doken-aktivistler-sosyal-medyayi-ikiye-boldu-992271?ref=slider-2
      https://onedio.com/haber/unlu-fastfood-zincirine-girerek-yerlere-kan-doken-aktivistler-sosyal-medyayi-ikiye-boldu-992271?ref=slider-2
        me_out_bye
        Mal mk. Oğlum o canlıların yaratılış amacı o. Gezip tozacak eglenecek bir süre büyüyecek sonra gıda olacak. Yaşlanıp ne yapsın ??? İnsanlar bazen boşluktan çok saçma şeylete takıyorlar. Besin o, niye yaşlanıp kuruyup toprağa gitsin ? Niye bir balık yaşlanıp ölsün karaya vurup çürüsün ? Belli süre geçtikten sknra ya bir insan yiyecek ya başka büyük bir balık. Onların hayatı okdr bunu beyniniz almıyor mu? Tavuksan yımırtlarsın belli süre sonra kıt tabağa gidersin. Niye tavuğun mezarı olsun ? Ruh hastası mısınız kardeşim ? İnsancıl anlamlar niye yüklüyorsun beslenme hayvanına ? Git köpeği kediyi kuşu koru o ok. Onlara boşuna zulüm ediyorlar. Gıda hayvanı değildirler. Görevleri başka onların.
          me_out_bye
          Et yemeden yaşanır mı? Proteini nereden alacan sılak. Böcek mi yicen ? O da hayvan mk. Onuda öldürme mezarı olsun kara fatmanın. Tövbe ya. Herkes senin gibi yarı ölü. Cılız otla beslenen olmak zorunda mı? Millet çalişıyor hani ağır işler yapıyorlar ? Salatalıkla otla olacak iş mi ona ? Bunları ufak beynin hiç düşündü mü hiç? Protein güc kalori lazım adama. Tıpkı bir aslan gibi. Aslana niye avlanıyon diye eylem yapıyon mu? Git yap. Ot ye de aslana. Ot yiyerekte yaşayabilirsin de. Kamil ya. 🤦🏻‍♂️ Tamam ne güzel kendin yap o çok güzel. Tebrik ederiz dünyaya zararsız yaşiyorsun kendi kararın takdir edilesi bişe 👍🏻 Güzel hoş iyi. Ama fazla ötme. Herkes senin istediğin gibi olmak zorunda değil. Adam orada yemek yiyecek. Gitmiş yere kan dökmüş. İyi bok yaptın dunyayı kurtardın mk. Hepsi yaşlansın hastaliktan olsun hayvanların. Çok mutlu olursun ? Bırak sanane vakti geldi ise kesilir.
            _gizem_
            Bence veganların canı et çekiyor
              monaiman
              hasssssssssssss ya bir gidin et yiyin protein olsun beyninize tıkanmış maruldan.
                eski_bi_tanidik
                Et seviyom ben amk. Ohh şimdi pide, adana kebab, ızgara tavuk olsa da yesek
                  imcherry_
                  böyle saçma salak şeyler yapan veganlar yasaklansın
                    me_out_bye
                    Balık resturuturunada git aç kukunu işe ortaya. Sokak kokereçcişinede git adamın tezgahına. Sıç orayada. Heh. Aferim kızımaaaa. Te Allam.
                      fairytale-
                      Yapmayın yavrum gelin size bir et döner ısmarlayayım. Ac kafayla çalışılmaz kfjfjjdjd
                        kafatamircisi
                        Siz bizi asıl Kurban Bayramında görün))
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.