Vay Başına Gelenleriniz
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      agac-ceviz
      Merhaba sabaha karşı uyurken türlü rüyalar gören canlarım. Bu başlığı kendim için açtım ama sizide dinlemek isterim. Öncelikle şahit olanlar için açıklama yapmak istedim. Sabri denilen ama ismi bu olmayan dikiş bilmem ne yapmayan bana bir basligimdan sonra mesaj atmaya başladı. Benim dioda dahil olduğum güzel insanlar var. Neyse onlar gibi sandım biraz salak olduğum için sonra devami geldi. Suç bende evet keşke devami gelmeseydi. Aramızda özel bir konuşma olmadi ne basta ne sonda. Varsa böyle ona aşık olduğumu yüz vermediğini içeren mesajlar ki bende hepsi var bir bir koyardı. Olsaydi bile utanmazdım. Sadece insan sanıp vakit ayirdigima utaniyorum Neyse bu insan ziyanınım bir diosunda iğrenç bir yorum gördüm. Orda bunun ne halt olduğunu anladım. Kendimin de kilolu olduğunu söyledim. Bu arkadaş sanki ona çıkma teklifi etmişim gibi önce tepki verdi. Ama mesajların devami geldi ve ben sonlandirmak istedim. Kendisine rahatsiz oluyorsa soylemesini istedim cunku nasil bir bok oldugunu anlamistim ayrica bu pisligin üstüme bulaşmasını istemedim. Fakat bulaştı aramızda hiç bir özel konuşma geçmedi kendi dışında yani benden yana. Israrla bunun olduğunu sanarak bana kufur ve hakaret etti. Bende kufur ettim biraz sulalesine neyse sonra malum olanlar. Sizden bu cahil barzo adına özür dilerim. Ayrıca evet kiloluyum başkasının beni nasıl sevdiği seveceği beni ilgilendirir. Benim aklim fikrim vücudumun ancak benim meselemdir. Ayrıca kendimi böyle seviyorum çok şükür insan aşağılayacak bir beyne kalbe ve iftira atacak insanlığa sahip değilim. Ayrıca birini sevseydim ne kilodan ne mevkiden hiç birşey den utanmazdım. Kendisi bir ruh hastasi olduğu icin bunu ispatlayacak bir şey bulamadı. Şimdi sana sesleniyorum ey insan ziyanı istediğin başlığa istediğin pisliği akit ben kendimi seviyorum oğlum senin pis iftiran yazmayı bile beceremediğin yorumlarin beni uzmez hadi simdi yallah Neyse sizinde varmı başınıza gelen vay başına gelenler dediginiz şeyler
        me_out_bye
        Sallaaa. Valla varda ne yazayım bilemedim. Bir sürü bir şeyler oluyor işte. - En sonuncusu Benita sevdasıydı 🤔😐🤷🏻‍♂️ Ehe xd ☺😐🤔😐🤔🙄😍😳🤔😐🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♀️ 🤝🏻. Kızı da darladık. Niye öyle oldu ki 🤔 bilmem oldu işte. 🤷🏻‍♂️ Hayat. Hala keşfediyoruz.
          garavel_usta
          O kadar kızla konuştum ve buluştum buradan ama ne ben ne konustuklarım ve buluştuklarım böyle bir açıklama yapmak zorunda kalmadı. Beceremiyorsanız bulaşmayın bu işlere.
            kafatamircisi
            Allah başka dert vermesin bacım)
              patronicee
              Cevizimin kabuğunu kırmaya çalışanlar, vasat beyinli,özgüvensiz adamlar. Cevizcim den size vitamin gelmez, uzak durun.. Sıkma canını bitanem ya.
                -lucy-
                Şuraya eğlenmeye geliyoruz, takmayın bunları. Ha o sana onları dediğinde sen öyle mi oldun? Bunu düşünüyorsan zaten işin zor. Birilerinin sana dedikleri anca "Acaba"yı oluşturmalı kafanda. Sen böyle takarsan ohooo.. Son diolarına baktım şimdi; Eğlenmek için geldiğimiz bu platforma yazdığın normal bir yanıt göremedim. Sürekli onlarla tartışıyorsun. Boş ver, Ali Efe gibi ** takma ❤
                /
                0

                Tarihe Göre

                İçerik bulunamadı.