Uzun Süre Kapalı Kalan Mekanların Müşterisini Kazıklıyor Olduğu Gerçeği
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      sedefartuny
      Yakın tarihte herhangi bir mekanda oturup bir şeyler yediniz mi ya da içtiniz mi? Bu eylemi hayata geçirememiş olabilirsiniz çünkü menüyü gördüğünüz an mekandan koşarak uzaklaşmanız çok olası. Bu rakamlar ne ya böyle. Küçük boy bir pizza nasıl 45 lira olabiliyor. Bana biri anlatabilir mi bunu? Yanina bir de içecek söyledin 15 TL. Fuse tea ya bildiğimiz marketlerde en baba 5 lira olan soğuk çay. Oldu mu hesap 60 lira. Küçük boy bir pizza yediniz ve fuse tea içtiniz. Tamam zor zamanlar geçirdiniz sevgili işletmeciler ama biz de kolay zamanlardan geçmiyoruz bu rakamlar ne böyle. Bize de yazık değil mi?
        fairytale-
        Gercekten dışarıda oturup yemek yemiyorum. Yesem bile bu sey kazik olmayacak.
          me_out_bye
          Şu denklemi biri bana açıklasın. Market 2.5lt gazlı içecek 6,90tl. (Cola'dan örnek verek) Market 1lt gazlı içecek 5,50tl. Mekanlar minicik kutu gazlı içecek 4,90 5tl. İçeceğimizi alıp yanımızda mı getirsek ne yapsak ? İlla kazınlanmak zorunda mıyız 😐 Her beyni olan insan bu durum da, fiyat tablosu bu iken rahatsız olmalı bence. 🤔🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♀️. Dün kim McDonalds dediydi? McDonald 200mlgram ayran fiyatı vs 1,5lt marker ayran fiyatı. 🙂🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♀️ Beyin özürlü falan olman lazım böyle bir salaklık için ama nasıl başardılarsa yutturmuşlar bize. Hepimizi alıyoruz şimdi yalan konuşmayalım. Çok güzel düdükleniyoz. Hayırlı kazıklanmalar 👍🏻 Afiyet olsun.
            atakancavdar
            Böyle yapmaya devam ettikleri sürece Burger Mc donalds dominos vb yerlerden yemeye devam edeceğim. Anladık kapalı kaldınız. Ama olayın bokunu çıkarmaya da bence gerek yok.
              gundemss
              Açıklarını kapatmaya çalışıyorlar ama bunun sorumlusu biz değiliz saçma fiyatlar gerçekten
                faruktekin
                bundan daha doğal ne olabilir. aylardır adamlar zarar üstüne zarar yazıyor
                  peripedia
                  Gidemeyeceğiz yakın zamanda o mekanlara ve yine işletmeciler zarara uğrayacak biraz olsun değiştirmeleri gerek fiyat politikalarını tamam zam yapılsın ama büyük bir hırs ve kinle olmamalı bu.
                    dikistutmaz_sabri
                    kimse size zorla yiyeceksiniz demiyor bütçenize uygun şeyler yiyebilirsiniz .fusetea markette okadar olabilir ordaki fiyata adamın kirası,çalışanların maaşı,diğer giderler gibi rakamlarda işin içinde olduğu için öyle pandemide zaten zarar ettiler ayakta kalmak için böyle olması normal.sen yemezsen birbaşkaları zaten yiyor adamlar için fiyat çok dert değil işlek bir mekan için
                      pazartesi
                      Kapalı oldukları süre kiralarını vergilerini öpücükle ödemediler çünkü. Krediler kapıda bekliyordur.
                        kafatamircisi
                        Market fiyatlarıyla mekan fiyatlarını niye kıyaslıyorsunuz
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.