Uyuşturucu Bağımlısı Bir Tanıdığınız Var Mı?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      plazacalisani
      https://www.haberler.com/bos-arazi-uyusturucu-bagimlilarinin-meskeni-oldu-13672982-haberi/
      https://www.haberler.com/bos-arazi-uyusturucu-bagimlilarinin-meskeni-oldu-13672982-haberi/
      Bugün şöyle bir haber görünce, aklıma geldi. Benim öyle bir tanıdığım var. Bir aile dostumuzun komşusuydu. Anne doktor baba pilot. Şahane bit aile gibi duruyorlardı ki herkes onlara gıptayla bakardı. Ancak her şey umdukları gibi olmadı. Çocuk özel okula gitmeye başladı, okul biraz "dizivari" bir okuldu. Lisede arkadaşları başlatmıştı. Üniversite 2. sınıfa geldiğinde bırakmıştı, güya. 1-2 yıl temiz gezdi, evlendi filan. Baba ile anne neleri var neleri yoksa ona verdi. Kendine ait bir şirketi filan vardı. Çocuğu da oldu. Çok geç saatlere kadar çalışıyordu da diye kimse olanı biteni anlamadı., Meğerse çalışmıyormuş, 6 gibi işi bitiyormuş, sonrasında ver elini uyuşturucu. Gece ayılıp evine gidiyormuş. Ancak kullanımının dozu artınca iş çığrından çıkmış tabi. Eşi de onu aldattığını sanmış başta, gerçeği sonradan öğrenmiş. Asıl herkesi şoke eden, elde avuçta hiçbir şeyin kalmamasıydı. Ailesinden kalan ne varsa buna yatırmış. Kadın çocuğu da alıp gitti, hikaye mutlu sonla bitmedi. O hala bağımlı tek başına 1 göz odada yaşıyor. Annesi bakıyor, babası reddetti. Ölümü bekliyor kısacası. Bu haberdekiler de böyle. Siteymiş aileymiş, çoluk çocukmuş umurlarında değil. Tek istedikleri o şeyi almak. Onun için analarını babalarını bile satarlar.
        tsukyomi
        Sofya'dayken tanıdım böyle birini, karşı apartmanda oturuyordu. Sayesinde o leş maddenin tüm evrelerini gördük. Hava 40 dereceyi de bulsa asla kısa kol kısa bacak görmezdik bu abiyi. İki yıl içinde gözleri çöktü, suratı delik deşik oldu, diş kayıpları yaşadı. Son zamanlarında bir kez çöp atmaya çıktığında üstsüz görebildik, bir kolu muhtemelen kangrene çeyrek kalmış, diğer kolunün üst kısmındaki etler çürümüş, bel kısmında oyuklar mevcut. Üçüncü sene ölü bulundu zaten. Her madde öldürür ama bu vücudu yiye yiye öldürüyor. Aklı başında insanın gireceği işler değil bunlar.
          cinayetvaraga
          Var. Çok yakınımda. Şu an tedavi aşamasında ve bu tedavi yaklaşık 8 aydır sürüyor. Kimse kullanmasın kullandırmasın. Sonu hiç iyi değil.
            thetalentedmrripley
            Çok fazla karşılaşıyorum ama yakınım olarak sadece bir tane oldu o da üniversite zamanı. Çok yakın bir arkadaşım tuvalet köşesinde hayatını kaybetmişti.
              ladydisko
              var üniversitede ki bir arkadaşın ablasıydı kullanmaya başladıktan iki yıl sonra aşırı dozdan ölmüş. ailesi perişan olmuştu
                absurdizm
                Kuzenim şuan hapiste. Çok yakın bir arkadaşımın abisi şuan hapiste.
                  dr.rock
                  17 yaşında, Bonzai diye yatırdım, 1 hafta ülkenin en kapsamlı hastanelerinden birinde ishale bağlı su kaybından öldü yavrum, ne yaptık ettik kurtaramadık Kimyasal uyuşturucu öldürür
                    gregory_
                    Uyarici var, kafein bagimlisi olarak kendim.
                      mevsimlerdensnbahar61
                      Var ama diyemiyorsun bir şey herkesin kendi kararı
                        __selenlill
                        Ben varım
                          _umut_
                          Keşkee. Şu aralar ihtiyacım olan tek kişi
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.