Üniversiteye Gidecek Öğrencilere Hayat Kurtaracak Bir Tavsiye Verin!
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      serngl
      Mezun olduğunuzda hayal ettiğiniz hayat sizi beklemiyor ne yazık ki. Kendinizi buna alıştırsanız iyi edersiniz.
        zodyakli
        Arkadaşlar hemen sonuç bölümünüe girmişsiniz bir durun yahuu! Öncelikle yurtta kalacaksanız ve kalabalık bir odayı paylaşacaksanız sınırlarınız iyi belirlemekte fayda var. Derslerinizi ihmal etmemekle birlikte her türlü sosyal aktivitelere katılın.
          detokssuyu
          Oda arkadaşlarınız da dahil olmak üzere kimseye güvenmeyin. Mümkünse hayır diyebilmeyi şimdiden öğrenin. Bu ders kalsın seneye veririm düşüncesinde olmayın bu durum okulu en az bir dönem geç bitirmenize neden olacaktır bu da profesyonel dünyaya geç girmek, hayallerinize geç ulaşmak anlamına gelir. Oraya okumak için gittiğinizi unutmayın.
            madashell
            makarna sosu yapmayı öğrenin ve öğrenmeye devam edin. bol bol makarna yiyeceksiniz. sabah kahvaltısında, gece acıktığınızda, ekmek arası makarna. kendinizi bu konuda geliştirin. kettle hayat kurtarır bunu unutmayın.
              fuckerfukara
              eğer sayısalsanız ve 100 knın altındaysanız boşuna gitmeyin. eğer mühendislik tercih ettiyseniz odtü itü boğaziçi ytü bilkent hacettepe ve koç dışında bir üni kazandıysanız şimdiden işşisziniz. çöp illerde örneğin kars karabük zonguldak tunceli vs. tıp ve dişçilik dışında bir bölüm okuyosanız boşuna sene heba ederseniz gitmeyin. ARKADAŞLAR NİYE DİSLİKE ATIYOSUNUZ GERÇEKLER BUNLAR HİÇ O HAYALLERİNİN PEŞİNDEN GİT ZIRVALARINA İNANMAYIN. ÜNİDE GÖRECEĞİNİZ DERSLER AYNI ZATEN ÜNİNİN TEK KATKISI NETWORKTUR MÜHENDİSLİK İÇİN YAZDIĞIM 7 OKUL HARİCİNDE Bİ YER OKURSANIZ VE ÇOK AMA ÇOK ENDER BULUNAN BİR ZEKAYA BAKIŞ AÇISINA SAHİP DEĞİLSİNİZ İŞŞİZSİNİZ HA ZENGİNSENİZ ONU BİLEMEM ONA HER ŞEY SERBEST ZATEN. YOLUNUZU ONA GÖRE ÇİZİN
                blue-blue
                En yakın arkadaşınızla aynı eve çıkmayın
                  hysosiri
                  Tıp kazanan varsa eğer biyokimya kitabı almayın :(((
                    s.terzii
                    Asla ama asla ilk başta tanıştığınız 15 kişilik grubun peşinden gitmeyin.Asla o grup aynı kalmıyor ve neredeyse hepsi ergen oluyor. Hayalinizdeki arkadaş grubu o değil, sabredin bekleyin insanları tanıyın.
                      virtuoz-sr
                      -büyük çoğunluğunuz travma gibi olaylar yaşayacaksınız. -sik kırığı insanlarla yurtlarda evlerde kalacaksınız. -gene büyük çoğunluğunuz ay sonunu getirmek için kara kara düşüneceksiniz. -maddi sıkıntılar yüzünden bir sürü kepazelik yaşayacaksınız. bunlara hazırlıklı olun.
                        sensizsinema24
                        Birinci öğretimseniz ikinci öğretimden biriyle, ikinci öğretimseniz birinci öğretimden biriyle aynı odada kalmayın. Kimseye çok güvenmeyin o dostluklar sürmüyor.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.