Ülkece Cinsellikten Sınıfta Kalmamız
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      nykskaos
      CİSED'in yaptığı bir araştırmaya göre ülkemizdeki erkeklerin %60'ında sertleşme, %70'inde erken boşalma, %55'inde cinsel isteksizlik sorunu varken, kadınların %65inde cinsel isteksizlik, %35'inde vajinusmus, %45'inde orgazm olamama problemi bulunuyor. Doğada çoğunlukla zevkle ve kolayca yapılan bir eylemi insanlık olarak nasıl oldu bu kadar sorunlu hale getirebildik? Gündelik stres ve yetiştirilme tarzımız dışında cinsel sorunlarımız en çok karşımızdaki insanın bizim hakkımızdaki düşüncelerine yönelik duyduğumuz kaygıdan ve tekdüzelikten kaynaklanıyor olabilir mi?
        caresizcare
        Bu başlığı görmekten bıktım
          busrawasheree
          ülkenin elli yaşındakilerin yarısından fazlası evde çocukları var diye de şimdi seks yapamıyordur önceden okula giderken işi bitiriyorlardı, şimdi durum daha da vahim
            redblack
            Bi de seksli baslik acinca sorunlu ilan ediliyor cağnım dakcım. Adam ulke problemine parmak basiyormuş meğersem hep
              eski_bi_tanidik
              Tüh yazık oldu
                karolunita-
                ali kalmamıştır kesin shdhkgjldhekfbjhdxeguı4ıwtgrfıukwefhj
                  cinayetvaraga
                  Renk yok. Biz hayatımızda renk görünce yeriyoruz, eziyoruz, dışlıyoruz, kabul edemiyoruz. Bu renksizlik, gri komunist şehirler gibi yaptı insanların ruhlarını. Hep bir tekdüzelik, hep bir ihtiyaç görme arzusu taşıyor insanlar. oysaki hayatlarında renk olsa ve bunu zevk için yapsalar eminim ki yetişecek çocukların psikolojileri bile farklı olacaktır. Yemek yemek ihtiyaçtır ama güzel yemek yemek için zaman ayırmak zevk verir, işe giderken yürümek ihtiyaçtır ama oradan spor yapmak , gezmek için geçmek zevk verir. Boşalmak ihtiyaçtır, ama arzu ile sevişmek, mekan, zaman, kurgu yaratmak zevk verir. Saygılar dilber hanım ;)
                    kaaninteyzesi
                    Bizim insanımız farklı fantezilere, renkliliklere ahlaksızlık gözüyle baktığı için cinsellik ilerlemiyor.. bir de birbirinden ne beklediklerini istediklerini açıkça ifade edemiyorlar... 🙄
                      nickimdebileolmaz
                      Geç boşalmak da bir sorun onun verisi nerede ? Ek olarak dünya geneline bakmak gerekiyor sorun sadece Türkiye ile ilgili değildir diye düşünüyorum.
                        _gizem_
                        ne güzel...
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.