TYT’de Bütün Ülkenin Bir Roman Bitirmiş Kadar Olması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      eflayilmaz
      Bu sene bir kendimi denemek için girdiğim üniversite sınavında yine muhteşem roman uzunluğundaki Türkçe ve matematik soruları karşısında kendimi bir miktar gerizekalı hissettim. Genel olarak kitap okuyan da biriyim fakat o stres anında kafanı zaten zar zor toparlıyorsun paragraf üstüne paragraf el insaf yani. Bir de ben girerken bu kadar uzun değildi bu matematik soruları. Şimdi maşallah Türkçe gibi oku oku bitmiyor yetişmiyor asla. Bu çocuklar pandemi zaten doğru düzgün çalışamadı. Cidden çok üzülüyorum tek bir sınavla geleceğiniz şekillediği için. Ama hayatınız bu sınavla ölçülmüyor gerçekten. İşin sonunda hepimiz işsiz kalıyoruz maalesef. Hiçbir sınav sizden değerli değil.
        strangestar
        Benimde 3 yılım kaldı üniversite sınavı için oysa daha dün gibi 9. sınıfa başladığımı hatırlıyorum zaman ne çabuk geçiyo ileride biraz kolaylaşır umarım sınav
          somurtkan_sirin
          soruya bakk şıkları bile paragraf sjdclckxwkq
            kisi
            Ben baya önce girdim, o zaman da böyleydi. Ben yanlış bir şey de görmüyorum. Ders, dil dersi sonuçta. Edit: Bu tip soruların çok zaman kaybetmenize sebep olduğunu düşünüyorsanız en sona bırakın. Diğer soruları çözdükten sonra dönersiniz. Ayrıca deneme sınavlarında sürekli süre tutun. Hangi kısmı kaç dakikada bitirdiğinizi iyice öğrenin. Gerçek sınavda da o sürede yetiştirmeye çalışın. Komple sınav süresini ayarlamaya çalışmak yerine kısımların sürelerini ayarlamaya çalışmak daha kolay. Belirli bir tolerans zaman da belirleyin tabi.
              theguard
              İyiki yıllar önce bu tür soruları görmeden guard memırı olmuşum.İşiniz zor çözmesen sıkıntı çözüp iyi bir puan elde etsen yine sıkıntı.Adam bu soruları çözüp olmuş mühendis yapıyor bimde kasiyerlik.😒
                monaiman
                Ben geçen sene girdim, allam o Mabel Matiz sorusu yok mu, şimdi gösterseniz yine yapamam hasss aşırı saçmaydı yav. Uzun olsun, hatta sayfalar kadar sürsün ama mantıklı olsun ya o yeter.
                  anasonluvodka
                  Sorular gayet kolaydı özellikle türkçe de köpek girse koklayarak yapardı bu yıl
                    cahit
                    Aynen mat bile ayrı hikaye
                      burakb_
                      Uzun dediğin yarım sayfa olur arkadaşlar. Ben YGS nin performans sınavı olduğunu bildiğimden hızlı okuma kursuna bile gitmiştim zamanında.
                        gulfemkaya
                        Olur öyle her sene. Bu saatten sonra keyfinize bakın takmayın kafayi devam
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.