Türklere Küfürler Eden Suriyeli
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      gilad-pellaeon
      evet arkadaşlar umarım neden ülkelerine geri gönderilmeleri gerektiğini anlamışsınızdır artık.
      https://www.aykiri.com.tr/suriyeli-siginmaci-tiktok-ta-turk-halkina-kufur-etti/12272/
      https://www.aykiri.com.tr/suriyeli-siginmaci-tiktok-ta-turk-halkina-kufur-etti/12272/
        -lucy-
        Türkiye bu durumda olsa Suriye bizim yaptığımızı yapmazdı. Keşke bizde yapmasak orası ayrı. Yani kendimize yetemeyen bi ülkeyiz. Ne işimiz var başka ülkenin 30 ton insanıyla? Yaşıyorlar cenneti, sürünen yine biz. Sonra "Türkiye harika, Türkiye bla bla.." Aynen kesin öyle Türkiye. Siz bi Türkiyeyi bizim gözümüzden görebilseniz, imkanlarımız aynı olsa bir dakika durmazdınız da, Tayyip iyi bakıyor size. Bi de beğenmemiş haspam.
          strangestar
          Alacaksın böyle boş gezen tembel herifleri bunları bir güzel ya dayak atıcan ya da canlı bomba yapıp Suriye'ye yollucan ah Suriyelilere asker zorunluğu gelse vatan hainlerinin yerine bizim askerlerimiz ölüyor.
            eliymalik
            "sığınmacı" şu sıfata sahip olmak bile çok acı gerçekten. orta doğu sıçanı, din kardeşiyiz diye alıyoruz bunları, gençlerin gireceği işleri daha düşük ücrete kapıyorlar. zaten devlet de yardım ediyor. pırıp pırıp gençler işsiz ve aç kalıyor. intihar ediyorlar. ülkemizdeki kadınları taciz ediyorlar, zaten kötü olan ekonominin sırtına yükler. kendileri her delikte nargile içerken bizim askerimiz dağda şehit oluyor. tüm bu pislikleri yokmuş gibi bir de küfür ediyorlar. ispanyol askerleri gibi denize atacaksın bu kanı bozuk zavallı fareleri. ama olur mu? din kardeşi onlar, başımızın üstünde yerleri var!!
              gundemss
              Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur sözünün kanıtı
                a.l.p.o.l.l.o.n
                Suriyede olup dese yine tamam yüzsüz diyecemde Türkiye'de olupta ediyosan nankör p.çsindir Genelleme almayalım. Genellemeyi düşüncesizler yapar :)
                  plastickardashian
                  Valla kimse şimdi kızıp sinirlenemez şu duruma. Zaten bunlara bu götü ve cesareti veren kim? E haliyle kendi ülkemizde asıl vatandaş onlarmış gibi yıllar yılı fors sunulur hak tanınırsa (ki bunlar türk vatandaşına bile tanınmayan haklar) bunlar da bu gücü kendinde bulur.
                    ahpte-pateh
                    Biz bunları ya almayacaktık, ya da Arapçayı yasaklayıp Türkçeyi zorla öğretecek ve çocuk sayılarını 1 ya da 2 ile sınırlayacaktık. Kısıtlamak yerine halkımıza vermediğimiz hakları verdik, gene de beğendiremedik. Madem beğenmiyorsun git ülkene, geber.
                      tenesirpaklayacak
                      Irkçılık, faşistlik, nasyonal sosyalistlik yapmayalım. İnsanları bireysel olarak değerlendirelim. Bir hadsiz çıkıp, şerefinin ne kadar düşük olduğunu ispatlama gereksinimi duymuşsa onu milletinden ötürü yargılamayın. O kendi karaktersizliğidir milletinin değil. Hiç kimse kötü doğmaz. Lütfen kötü bir insan o milletten diye bir milleti kötülemeyin, aşağılık olrak görmeyin. Onun gibi düşünmeyen nice masum soydaşı, vatandaşı vardır. Onu kınarken bile onun gibi olmayın. Aynı zamanda, Siyahilerden nefret ediyorum. İsrail yok olsun. Fransa'nın amk. Çin'in Allah belasını versin. ABD yok olsun. İngiilizler piçtir, Güney Koreli candır. Kuzeylisi göt, Yunanlılar iyice sikelim, Rusları sevelim, İtalyanlara sokalım Arapları ezelim, İran'a girelim Almanlara gömçürelim, Suriyelilerin suratına sümkürelim gibi laflar etmek bana çok yanlış geliyor. Yapmayın. Irk, sınıf, cinsiyet, dil, din, millet, renk ayrımı yapmak bize yakışmaz. #Respect
                        samyeli90
                        Onu çıktığı yere sokacaksın o zaman anlar
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.