Türkiyede Hiç Kimsenin İklim Krizini Önemsememesi
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      turuncu_sapka
      sadece Türkiye değil tüm dünyayı ilgilendiren bu ciddi konu hiçç önemsenmiyor kimse dikkat etmiyor çok üzülüyorum çok :(
        honeybee
        bizim milletimiz her şeye çok alışkın çünkü kimse de dikkat etmiyor. Büyük devletler de dikkat etmez çünkü işlerine gelmez. Ben eskiden hatırlarım bu aylarda kar yağardı hava çok soğuk olurdu şimdi ise havanın durumuna bak
          lutfen-ama
          Hiç kimse denilmese iyiymiş azınlıkta olsalar da dikkat eden bilinçli insanlar da var fakat yeterli önlem alınmıyor ve gerekli toplum bilinci bilerek oluşturulmuyor çünkü kapitalist sistem devam etmeli. Her kış doğalgaz faturam çok geldi diye ağlıyor insanlar fakat doğalgaz kullanımının doğaya verdiği zararı bilen yok, devletimiz kömür dağıttı Allah razı olsun deniliyor ama kömür dumanının yağmur bulutlarını engellediğini bilen yok, yazın deodorant kullanın diye bas bas bağırıyorlar ama ozon tabakasına verdiği zararı bilen yok, Starbuckstan bilmem neli kahvelerin adı çok güzel ezberleniyor fakat kağıt pipete geçince isyan ediliyor tek kullanımlık plastiklerin zararını ezberleyebilen yok. Kimse kusura bakmasın da her halt hakkında fikri olan insanlar konu doğaya zarar vermeden yaşamak olunca kör, sağır ve dilsiz.
            android_dahaiyi
            daha insan kendiyle doğru dürüst ilgilenemiyor, iklimle nasıl ilgilensin
              wanderlust_r
              İklimin bozulmasında daha büyük, gelişmiş ülkelerin daha çok etkisi var aslında. Ve şu anda da bir şeyler yapılacaksa o ülkeler başlatmalı. Çünkü Türkiye küçük Bi ülke biz dikkat etsek de ne değişecek ki . İklim üzerinde daha etkili, daha gelişmiş, daha zengin ülkeler bir şeyler yaparsa iyi olur ve biz de o zaman ülkecek katkı sağlarız. Ama şu anda Rusya , Amerika adım atmazken Türkiye in bir şeyler yapması iklime etki etmez zaten.
                unlimited0
                Çünkü insanlar olarak çok benciliz ve her konuya “ohoo biz dünya yok olsa da göremeyiz” kafası olduğu için sadece kendini düşünüyor.
                  eflayilmaz
                  Ben önemsiyorum sen önemsiyorsun var oyle
                    silmarillion
                    Nasıl önemsenmiyor, bütün dünya bunun üzerinde çalışıyor şu an ama geç kalınmışlık var mı var.
                      minmina
                      bakanlığın adını değiştirdiler sadece, bu bile yeter bile dfsdfdf
                        esseref
                        dünya umursamıyor biz nasıl umursayalım
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.