78
5 May 2023
Türkiye'nin Yüzyılı İçin Doğru Adamla Yola Devam!
Bayraktar Kızılelma, TCG ANADALU, TOGG, ALTAY, HÜRKUŞ, HÜRJET ve nice eser 2023 yılının parlayan yıldızı olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Bu eserlerin mimarı vizyon sahibi Recep Tayyip Erdoğan'dır. 100 yıl önce verilen mücadeleyi 100 yıl sonra hayata geçiren adamın adıdır Erdoğan. Çarıkla kazanılan zaferlerden Kızılelma ile sonuçlanan sürecin adıdır Erdoğan. Ayasofya'nın cami statüsüne kavuşmasından tutun da 60 yıllık rüyayı gerçeğe dönüştüren kişidir Erdoğan. Ekonomide tam bağımsız olmamız için ithalatı değil ihracatı model alan kişidir Erdoğan. Şimdi sorarım size, altılı masalı adı altında 7'li koalisyonda buluşan ve terör seviciliği yapan Millet İttifakı'mı yoksa 85 milyona gönlünü vermiş projelerin mimarı Erdoğan mı?
Soma, suruç, reyhanlı, rusların katlettiği 30 asker, depremde cekilen acılar, dolar beyimiz, enflasyon, süleyman şah türbesi, ve daha nicesini de unutmamak lazim dimi?
Altılı masayı, teröristlerle iş birliği yapmakla suçlayıp; Yine bir terör örgütü olan Hizbullahçıların kurduğu, Hüda-Par partisiyle aynı safta olan, hükümet değil mi?
Şey değil mi bu adam ya bir yüzükle gelip saraylarla gidecek olan Cumhurbaşkanı?
Sadece bunları saymak yetmez hem iyi hem kötü tarafı ortaya koyup hangisinin daha ağır bastığına bakmak lazım. Ki neyin ağır bastığını hepimiz biliyoruz.
/
1