Türkiye Az Kitap Okuyor!!
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      gallaghers
      Türkiye'nin 2021 yılı verilerine göre okuma oranının 180 ülke arasında 140. Sırada olduğu açıklandı. Bu oran ne yazık ki çok düşük. Diğer ülkeler yılda ortama 15-20 kitap okunurken Türkiye’de bu oran çok düşük seviyede :( Ve en çok Aşk romanları okunurken en az bilim kitapları okunuyor. Peki siz yılda ortalama kaç kitap okuyorsunuz ? Ben cevaplıyayım 25-30 , ama bu sayıyı 50 lere çıkarmak istiyorum. Dünyanın en iyi CEO ları , iş adamları bile yılda ortalama 50 kitap okur. Ona göre hedefinizi belirleyebilirsiniz.
        snzkdr
        Turkiye az da uyuyor,turkiye az yaşıyor...Kendini eve zor atan milletin kitap kurdu degilse ilk yaptigi seyin kitap okumak olmamasini yadırgayamazsınız
          rafadanlop
          Ne kadar kötü bir oran ama insanlara da suç bulamamak lazım affedersiniz hayvan gibi çalışıyorlar hiçbir şeye fırsatları kalmıyor.
            catherine-earnshaw
            Durum iyi değilmiş ama insanlar aç kalmama derdinde. Hayatımız ve geleceğimiz için endişelenirken, sınavla işle güçle uğraşırken kitap mitap okunmuyor.
              archie
              az mı ? okumuyor olacak orası
                anemik
                Çalışmaktan ve hayatta bir şekilde var olmaya çalışmaktan kendilerini geliştirecek zaman bulamıyor insanlar. EK olarak bir kitap oldu 30-40tl bilmiyorum okuyan biri olarak artık kitap almakta ben de zorlanıyorum
                /
                0

                Tarihe Göre

                İçerik bulunamadı.