Türk Kızının Genel Olarak Spor Yapmaması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      peripedia
      Türk kadınında da erkeğinde de böyle bir şey var eve gidince bir ayakları uzatıp yatma isteği. Aslına bakarsan ayaklarımız da bu yüzden çok güzel. Kültürel kod, çevresel faktör doğru pek sporsever insanlar değiliz.
        mrsnl33
        Kızlardan sana ne? Git efendi gibi sporunu yap
          kalpci
          MENEKŞE KOKAN KADINLAR EDİNDİLER PARAYLAN BİRBİRİNDEN GÜZELLER UCUBELER -UCUBELER-
            alfawolf58
            Dışarıya çıkıp bakarsan erkeklerin de çoğunluğunun spor yapmadığını görebilirsin dostum. Kadınlar daha az mı yapıyor, doğru bir tez olabilir ama kendi bilecekleri iş :D
              me_out_bye
              Rahat etmeyeceklerini bildikleri için gitmezler. Ne yapacaklar 288282 erkeğin içinde. Genelde yürüyüş yaparken görebilirsin ya da evde bişeler yapmaya çalışırlar ne yapsınlar.
                patiklipengui
                Kozmetik sektöründe de sizi göremiyoruz.
                  eliff04
                  Çünkü spor salonundaki erkekler sürekli kızları inceliyor. Ben squat çekerken popoma dik dik bakan erkeklerle aynı yerde spor yapmak hoşuma gitmiyor. O yüzden sadece kadınlara özel olan bir spor salonuna gidiyorum.
                    kib
                    sadece görünüşü ve kas kütle artışı için spor salonuna giden erkeklerlin sayıca fazla olmasıyla aynı sebeptendir. türk alt kültüründe bedensel özsaygı kendine ve bedenine iyi bakma üzerine değil; hayatını ve bedenini başkaları için yıpratma, feda etme üzerine kuruludur. ayrıca spor kültürünün yaygınlaşması için sanayileşmiş, sanatı benimseyen toplumlara ihtiyaç vardır. dolayısıyla kafasıyla götünü aynı havluya silen abazan kel orangutanlara müstahak olan, kendisi gibi götlü göbekli kıllı tüylü kezbanlardır.
                      tsukyomi
                      Türk kültürünü ve Türk kültüründe kadının yerini incele, sonra kendi açtığın başlığa bir bak, cevabı bulacaksın.
                        bukafelos
                        Sadece Spor yapmak istemesinden dolayı spor salonlarına gidemiyor olabilir. Zira çok net görüldüğü üzere, çoğu erkek spor yapmak için spor salonuna gitmiyor. Erkeklere kızmıyorum, çocuklar ne yapsın, ben bu kadar seks sevipte sevmiyormuş gibi davranan bir ülke görmedim. Türkiye de kadın olmak durumu işte, Türkiye de erkek olmakta zor.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.