Türk İnsanını Adeta Mıknatıs Gibi Çeken Olaylar
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      madam-aylak
      Beleş yemek buldun ye dayak buldun kaç diye boşa dememişler :)) Beleş yemeğe dayanamayız. %50 indirimlere de bayılırız, gerekli gereksiz ne varsa toplarız, sonuçta indirim önemli. Lakin durun durun bundan da önemlisi çakmağa dayamayız :) Özellikle üniversite zamanlarımda çakma çalmaya bayılırdım, elimde değil. Masa da bir çakmak görüm mü dayanamam.. Eee tabi sonrasında başlasın "çakmağımı kim aldı muhabbetleri" Tabi çaktırır mıyım? Benim ki de kayboldu diyordum hemen, tescilli çakmak hırsızıydım sanırım.. Hele de son yaşadığım olayı anlatmak isterim: Tatildeyim ve erkek arkadaşımın çakmağını kullandım ama ne çakmak, rüzgar çakmaklarından yani güzellll.. Sonra çakmağı ara ara bulamıyoruz, bir yere koymuşum lakin haberim yok :) Artık inada bindirdik bulsak zaten çöpe atacağız o kadar sinir olduk. Tatil bitti eve döndüm ve çakmak şortumun cebinden çıktı.. Yani sözün özü şu ki yine çalmışım ...
        mehmet_08
        Kız kavgası, iş makinesi
          redblack
          Bugun istemsizce kendimi bunu izlerken buldum, farkina varinca güldüm fotosunu çektim (:
            benita
            Kavga olur, kaza olur ne aksiyon varsa çekiyor
              sedefartuny
              Sokakta seyyar satıcı abilerin ablaların sattığı ne varsa almak gibi bir huyum var. Hiç unutmama bu satıcılarda bir ara içi lambalı oyuncaklar satılırdı. Gece lambası gibi ama aynı zamanda oyuncak. O zaman hayatımda olan erkek arkadaşımın kardeşine çok alırdım. Kızla hiç tanışmamıştım, çocukla bunu kardeşine aldım diye yollardım. Çocuk bir gün benim kardeşim lise sona gidiyor dedi. Şok olmuştum. O seyyar satıcılar ve ürünleri gerçekten beni bir mıknatıs gibi çekiyor.
                mevsimlerdensnbahar61
                Şanssızlık... Şemsiye alsak güneş açar almasak yağmur yağar öyle karışık olaylar
                  gregory_
                  Tv kameralari.
                    thetalentedmrripley
                    YAPRAK Yaprak gördük mü affetmiyoruz hemen içini doldurup yiyoruz. Asma, lahana, kabak, vs vs Elimize ağaç yaprağı geçti mi hemen yumruğumuzu sıkıp yaprağı üzerine koyup patlatıyoruz. Gül yaprağını ıslatıp burnumuza horoz ibiği yapıyoruz. Papatya yapraklarından fal bakıp seviyor sevmiyor yapıyoruz. Liste daha uzar gider. Biz yaprak gördük mü dayanamıyoruz.
                      mrvslmzyn
                      Sinyal vermeden dönüş yapmaya çalışanlar. Bi kere çıksın karşınıza . En az 3 defa tekrarlar.
                      /
                      0

                      Tarihe Göre

                      İçerik bulunamadı.