Türk Erkeklerinin Rus Kadın Sevdası
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      gossipdio
      Geçmişten günümüze bitmek bilmeyen bir sevda :Dd Asla hevesleri geçmiyor ne var bu kadar bilmiyorum. Bir akrabamız da gelin olarak Rus getirdi. Cidden güzel, boyu posu vb. ama karakter olarak aynı şey söyleyemeyeceğim. Buna rağmen erkekler üzerindeki etkileri inanılmaz, huyu suyu umurlarında değil. Neden böyle ?
        onr_acbdms
        Soğuk havanın verdiği ayrı bir doğal güzellik var onlarda. Bir de karşı komşumuz diye o kadar çok seviliyorlar. Oysaki Latin kadınların yanında Ruslar 0000 yani, en azından benim için.
          gregory_
          genelleme yaptigin iki ülkenin insanlarinin toplami 120 milyon, küsüratlari attim :)
            afroditgibiyim
            Rus kadın sevme sebebi de bizim kadar kaprisli değillermiş. İyi de bizde sevgili olmadan önce gayet tripsiz iyi geçinilen kızlarız. Ama siz erkekler sevgili olduktan sonra biraz değişince ne yapalım bizde böyle tepki veriyoruz.
              tsukyomi
              Çünkü tip olarak güzeller ve "kolay ulaşılabilirler". Arap kültürü baskın bir coğrafyada yaşayan Türk erkeği kendi kadınlarından onlara gelene kadar cinsellik yaşamamalarını fakat kendileriyle bir porno yıldızı gibi sevişmelerini ister, ona kendisi dışında kimsenin ulaşmamasını ister, kıyafetten tut davranışlara kadar kısıtlar, adına da kıskançlık der. İlişkisi bittikten sonra ise o kadın kaşardır artık, çünkü cinsellik yaşamıştır ve ona "yamuk" yapmıştır. Fakat Ruslar böyle değil. Rahat yetişme ve özgürlüklerinin kendi ellerinde olması + tiplerinin güzel olması, cinselliklerini yaşamaları Türk'ü cezbeder, kafaları önemli değildir. Onlara daha normal davranırlar çünkü onlar Rus kadınıdır, Türk kadını değil. Ama Rus kadınlarının pragmatist olduğunun farkında değiller o ayrı konu. Genellemeler yanlış da olsa üzgünüm gençler, kafaların değişmesi lazım.
                honeybee
                çünkü daha rahat oluyorlar, kendilerine güvenleri tam, nazlı değiller bence erkeklerin aradığı kadın tipi ve güzeller abi yalan yok
                  catherine-earnshaw
                  Kolay kadın ve kolay seks Türk erkeğinin bayıldığı şeyler. Çok da şaşırmamak lazım. Birçok yönden bizim kızları kazanmak zor. Zor kadın seven Rus erkeği, Rus kadınının dejenereliğinden yılmış ve yüz vermiyor olacak ki kadınlar bizimkilerin kucağına atlıyor. Sıcak deniz sevdası da malum, içlerinde bir ukde. Belki biz Türk kızlarının da Rus erkeklerinin kucağına atlama zamanı gelmiştir de geçiyordur.
                    silivri
                    Nesi varmış ki karakterinin? Açık ten, renkli göz, özgür ve özgüvenli tavırlar çekici bulunuyordur herhalde.
                      gameofdio
                      Rus kadınlarının da Türk erkeklerine özel bir ilgisi var her şey karşılıklı😂
                        marvelhulk
                        kesinlikle çok daha rahatlar ama çok ilgi çekiyorlar her türk erkeğinin kaldırabileceği ilişki değil bence
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.