Türk Erkeklerinin Rus Kadın Sevdası
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      gossipdio
      Geçmişten günümüze bitmek bilmeyen bir sevda :Dd Asla hevesleri geçmiyor ne var bu kadar bilmiyorum. Bir akrabamız da gelin olarak Rus getirdi. Cidden güzel, boyu posu vb. ama karakter olarak aynı şey söyleyemeyeceğim. Buna rağmen erkekler üzerindeki etkileri inanılmaz, huyu suyu umurlarında değil. Neden böyle ?
        catherine-earnshaw
        Kolay kadın ve kolay seks Türk erkeğinin bayıldığı şeyler. Çok da şaşırmamak lazım. Birçok yönden bizim kızları kazanmak zor. Zor kadın seven Rus erkeği, Rus kadınının dejenereliğinden yılmış ve yüz vermiyor olacak ki kadınlar bizimkilerin kucağına atlıyor. Sıcak deniz sevdası da malum, içlerinde bir ukde. Belki biz Türk kızlarının da Rus erkeklerinin kucağına atlama zamanı gelmiştir de geçiyordur.
          tsukyomi
          Çünkü tip olarak güzeller ve "kolay ulaşılabilirler". Arap kültürü baskın bir coğrafyada yaşayan Türk erkeği kendi kadınlarından onlara gelene kadar cinsellik yaşamamalarını fakat kendileriyle bir porno yıldızı gibi sevişmelerini ister, ona kendisi dışında kimsenin ulaşmamasını ister, kıyafetten tut davranışlara kadar kısıtlar, adına da kıskançlık der. İlişkisi bittikten sonra ise o kadın kaşardır artık, çünkü cinsellik yaşamıştır ve ona "yamuk" yapmıştır. Fakat Ruslar böyle değil. Rahat yetişme ve özgürlüklerinin kendi ellerinde olması + tiplerinin güzel olması, cinselliklerini yaşamaları Türk'ü cezbeder, kafaları önemli değildir. Onlara daha normal davranırlar çünkü onlar Rus kadınıdır, Türk kadını değil. Ama Rus kadınlarının pragmatist olduğunun farkında değiller o ayrı konu. Genellemeler yanlış da olsa üzgünüm gençler, kafaların değişmesi lazım.
            afroditgibiyim
            Rus kadın sevme sebebi de bizim kadar kaprisli değillermiş. İyi de bizde sevgili olmadan önce gayet tripsiz iyi geçinilen kızlarız. Ama siz erkekler sevgili olduktan sonra biraz değişince ne yapalım bizde böyle tepki veriyoruz.
              onr_acbdms
              Soğuk havanın verdiği ayrı bir doğal güzellik var onlarda. Bir de karşı komşumuz diye o kadar çok seviliyorlar. Oysaki Latin kadınların yanında Ruslar 0000 yani, en azından benim için.
                judgeworld
                uzaktan hoş gelir o kadar kültür farkı olan bir insanla sürdürülebilir bir birliktelik değil bana göre
                  selshine
                  of klasik salak inanışlar yüzünden, belirli etiketler yapıştırmışlar mağara insanı gibi
                    cinayetvaraga
                    Farklı görünüş, yaratılmış guzellik algısı, coğrafyaya göre şekillenmiş farklı karakteristik özellikler... uzar gider liste. zevk bu sonuçta. reçetesi yok bu işin.
                      marvelhulk
                      kesinlikle çok daha rahatlar ama çok ilgi çekiyorlar her türk erkeğinin kaldırabileceği ilişki değil bence
                        honeybee
                        çünkü daha rahat oluyorlar, kendilerine güvenleri tam, nazlı değiller bence erkeklerin aradığı kadın tipi ve güzeller abi yalan yok
                          gregory_
                          genelleme yaptigin iki ülkenin insanlarinin toplami 120 milyon, küsüratlari attim :)
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.