Türk Dizi Senaryolarının Hukuktan Bihaber Olmaları
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      beril_sudee
      Sadakatsiz de ki Asya dizinin başında bize çok güçlü kadın olarak gösterildi. Tabii bu rol herkes tarafından beğenildi. Fakat bugün izlediğimde sinirim bozuldu. Bir kamera kaydıyla her şeyi ispat edebilecekken neden kendini bu kadar rezil edersin ki. Savcılığa git şikayetinde bulun işte resmen aklımızla dalga geçiyorlar.
        efeekara
        Benim de annem izliyordu bende izlemek zorunda bırakıldım ve sana katılıyorum aşırı saçma bir bölümdü savcılığa gidip şikayet edebilecekkem salak volkan ve aliyle uğraştı
          afroditgibiyim
          Bence genel olarak Türk dizileri gerçeklikten alakasız. Doktor dizileri de aşırı saçma keşke biraz araştırıp senaryolaştırsalar
            mrlawyerkk
            Bu dizideki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür arkadaşlar. Gerçekliği yansıtma gibi bir misyonları yok. Hele ki bizim Türk dizileri zaten konuşmaya bile değmez.
              kalpci
              Çünkü danışman tutacak parayı mankenlere veriyorlar. Bize neden kaliteli sanat sunsular ki mk, ne verilirse yiyen bi toplumuz zaten.
                sedefartuny
                Türk dizilerinde mantık mı var Allah aşkınıza? Hayatın normal akışına uydular da hukuk kaldı.
                  anemik
                  Bu dizi güzel başladı ama diğer her Türk dizisi gibi uzun olması için dolandırıp salak salak şeyler yapıyorlar şu an gerçekten sinir ediyorlar insanı
                    detokssuyu
                    Allah Allah Türk dizilerinde her şey tamamdı da bir tek hukuki gerçekler kaldı. Sadakatsiz iyice saçmaladı zaten yakın tarihte final yapar bence.
                      peripedia
                      Sorma sorma bölümü izlerken ben de kafamı duvarlara falan vurmak istedim. Oysa dizilerin hukuk danışmanları da oluyor ama.
                        ismailtr071
                        Özellikle bir çok dizide yapılan bir hata da Tapuyu başkasına devretme işi. Tapu Belgesini birine veriyor ve diyor ki bu yer artık senin. Hatta bazen hediye ediyorlar, hediye ettikleri kişinin fotoğrafı olan bir tapu, alan kişi de şaşırıyor "aaa çok sevindim" falan. Demiyor ki "ben tapuya gitmedim, vekalet falan da vermedim siz benim adıma nasıl aldınız burayı". Kişiler (satıcı ve alıcı)bizzat ya da vekaleten tapuya gitmeden devir yapılamaz.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.