Trump mı Biden mı?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      roxannee-
      Malum kasım ayında ABD'de başkanlık seçimleri var. Sizin favori adayınız kim :/ Joe Biden için Türk düşmanı diyorlar. Biden gelirse Türkiye için sıkıntılar daha da artar mı dersiniz?
        cansevim
        Al birini vur ötekine İki ucu b*klu değnek En büyük tayyip
          dr.rock
          Hitler mk
            egeboi
            https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1324004491612618752
            https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1324004491612618752
            haydaaaaaaaa hiçbir şey olmasa bile... neyse
              sedefartuny
              Biden'ın Erdoğan'a karşı muhaliflere desteklemenin gerekli olduğunu savunan bir açıklaması var. Bir umut diyebiliriz belki. Her iki durum da buram buram Amerikan emperyalizmi kokuyor ama bir kelebek etkisi ile ülkemiz de birçok şey değişebilir.
                mrlawyerkk
                Amerika ile yaşanan her krizde biz zararlı çıkıyoruz. Rahip Brunson mevzunu hatırlarsınız, patates ve soğanın astronomik fiyatlarını hatta karaborsaya düşmesini bile. Dolayısıyla krizlerden kriz beğeneceğimiz bir duruma düşmemeyi diliyoruz. Bu da sanki Trump'la olacakmış gibi geliyor bana. Haydi bakalım hayırlısı.
                  rahat
                  amerikan seçmeninin gözüyle bakacak olursam, trump'a oy verenler yüzde yüz destekle iç huzurla veriyordur gibi geliyor bana. ona inanarak ve destekleyerek oylarını kullandılar. biden'a oy verenler ise mecburiyetten veriyor. siyahilerin zaten trump'a vermeyecekleri belliydi. çoğu insan da biden sevgisinden değil trump nefretinden oy veriyor. bu durumda seçilecek kişi biden olursa karşısında trump olduğu için seçilmiş olacak. trump seçilecekse siyaset tarihine ismini kazıyacak. bu kadar berbat bir yönetimle bile başta kalabildiği için. biden'a umut bağlamak bana biraz vizyonsuzluk gibi geliyor. oy verecek olsaydım boş oy atardım. illa birini seçecek olsam trump derdim. böyle mecburiyetleri sevmiyorum.
                    okadin
                    Bizim için Ali Ağaoğlu ne ise Amerika için de Trump o. Akıl sağlığından da şüphe duyduğum için her ne kadar 'Erdoğan en iyi dostum' gibi ülkemizin menfaatine olacak açıklamalar yapmış olsa da. Bir magazin ünlüsünün, şovmenin dünyamız adına kararlar alabiliyor olması beni rahatsız ediyor.
                      sinan-kemal
                      AKP'nin Amerika'nın muhalefeti ile derdi var. Geçen seçimde de Hilary Clinton'u desteklemişti. Trump kazanırsa Türkiye zor günler geçirecek dendi, gerçekten de öyle oldu.
                        peripedia
                        Biden'ın bir açıklaması; "Yani şunu göstermemiz lazım. Türkiye, Rusya'ya bağımlı olmayı istemek zorunda değil. Uzun bir zaman önce o elmadan bir ısırık aldılar. Ama şu ana kadar onlara davrandığımız şekilde davranmaya devam etmeyeceğimizi anlamak zorundalar. Yani çok endişeliyim. Hava üslerimiz ve onlara erişimimize dair de çok endişeliyim. Bence bölgedeki müttefiklerimizle bir araya gelerek, onun bölgedeki faaliyetlerini nasıl izole edeceğimizle ilgilenmek bizim için son derece fazla iş olacak." İzole etmek? Bu açıklamanın alt metni beni bir hayli ürküttü.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.