Toplu Taşımada İnsanların Sürekli Birbirini İncelemesi? Ne Meraklı Milletiz 😅
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      afroditgibiyim
      Bir otobüse biniyorum herkes bakıyor koltuğa oturuyorum teyzecik bakıyor amca bakıyor oo ne varr ben de diye bağırasım geliyor 🥵
        sedefartuny
        Sadece toplu taşıma olsa yine iyi artık her yerde ve her zaman dilimi içerisinde insanlar birbirini deli gibi süzüyor çok saçma değil mi neyini merak ediyorsak diğer insanların?
          me_out_bye
          Gelişmemişlik göstergesidir. Herkes birbirini yargılama birbirinden kar etme güdüsündedir. Ooo ne tipsiz haha tipe bak ben bundan daha güzelim. Ooo karıya bak ohh bir daha nerede görecez az daha bakalım şükrü lan git hamle yap belki tavlarsın salaktır belki hadi hadı böhöhöhöehüheğağağağ. Coğrafyanızdan tiskinmeniz için bir neden dahadır sadece. - Bunun bir tık altı ohh insana bak bir daha nerede görecez hazır yakındayken yanımda duruyor ayakta diye az sürtüneyim bari boşalıyım ağgğ diye fortçu tacizcileridir. Herhangi bir en ufak insancıl düşünceleri yoktur bu seviyedeki canlıların.
            makeup_melis
            Ben pek incelemiyorum, sadece birşey dikkatimi çekerse inceliyorum ondan sonra bakmıyorum zaten. Pek fazla meraklı bir insan değilim ama bazı konularda çok fazla meraklıyım diyebilirim.
              eksi_pirasa
              teyzelerin amcaların yer istemeleri bitmiyor bir de ne okuduğuna, izlediğine bakması da cabası. bu kadar merak iyi bir şey değil
                wanderlust_r
                Ben de yapıyorum ama kötü niyetli veya bir şeyler düşünerek değil. İstemsiz olan bir şey. Ve pandemiden önce bu kadar değildi. Şu an baya baya süzüyorum milleti . Bence de çok rahatsız edici ama cidden bilinçli yaptığım bir şey değil.
                  badideasensei2
                  Durakta beklerken otobüsteki insanların bakışı var birde. Herkes neden bu kadar başkalarını merak ediyor anlamıyorum. Dik dik bakarak torununa benzeten ve bunu yanındaki ile konuşan teyzeler... Durakta kaç dakika var? diye sorup bir durak sonra inenler... Taciz edilmemek için; genelde yüzüm belli olmayınca erkeğe benzetildiğimden bende şapkanın üstüne kapüşon geçirip biniyorum otobüse.
                    biribizidurdursuncanim
                    Bazıları gerçekten taciz boyutunda ve çok rahatsız edici oluyor. Bazen de tatlı flörtleşmeler de oluyor toplu taşımada😂
                      lovewkoko
                      dün ben de böyle hissettim ama bunun sebebi biraz içmiş olmamla alakalı. ayakta dururken hafif bi etrafa baktım, kimse bana bakmıyordu. biz kuruluyorum heralde bize bakıyorlar diye. aslında kimsenin umrunda değiliz rahat olun.
                        gulfemkaya
                        Yalniz bir buçuk saat yol gidiyorsak da napalim elden gelen şey bu
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.