TFF'in 8+6 Yabancı Oyuncu Kararı
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      arasserin
      Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2021-2022 sezonunda Süper Lig kulüplerinin kadroda en fazla 14, sahada ise aynı anda en fazla 8 yabancı futbolcu bulundurabileceğini açıkladı. Yine ülkenin futbolcularına ve ülke futboluna yapılan kocaman bir ayıp. Bir şeyi doğru yaptığını görmedim zaten bu kurumun. Son iki üç yıldır Avrupa'da Türk futbolcularının rüzgarı esiyor. Bizim çocuklar derken iyi. Şimdi nasıl geliştirmeyi planlıyorsunuz futbolu acaba. Her seferinde doğru giden bir şeyi bozmalarına bayılıyorlar.
        yabadabadu
        evet yanlış ama burada TFF nin bir suçu yok. sadece imkan vermişler. dediğine katılıyorum ama asıl suçlu kulüp yöneticileri elin yabancısına basıyorlar parayı getiriyorlar ülkeye. halbuki o parayla altyapıya önem verse Türk futbolculara önem verip parayı onlara harcasa eminim ki birkaç seneye o yetenekli topçu denilen yabancı futbolculardan hiç bir farkı kalmaz futbolcularımızın. örnekleri de çok olmasına rağmen neden hala birkaç kulüp dışında yapan yok bilemiyorum.
          killforyou
          tam aptal işi ama büyük suç kulüplerde. bunun böyle olacağı biliniyordu hiçkimse karşı çıkmadı ki bu kural geldi. şimdi parmakla sayıp durucaz kimde türk oyuncu var diye.
            yabadabadu
            akla mantığa uyan tek geçerli sebebi Avrupa'da yabancı futbolcularla başarı sağlayabilmek ve ülke puanını yükseltmek
              berat_redflag
              Bizim çocuklar: Kenya, Uganda, Mali, Çad, Sudan, Kongo, Suriye, GAC, OAC, ...
                derinfeylesof
                Tam kaliteli genç oyuncular kazanmaya başladık derken...
                /
                0

                Tarihe Göre

                İçerik bulunamadı.