Taytı Nedeniyle Sevgilisi Tarafından Şiddet Gören Kadını Yanlış İnsanı Seçtiği Gerekçesiyle Linç Etmek
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      okadin
      Bunu da şiddetin her türlüsünün karşısında olduğunu iddia eden insanlar yapıyor. Neymiş efendim yanlış insanı seçmiş, böyle insanları, kıroları hayatına alırsa daha çok dayak yermiş. Bu nasıl bir zihin yapısıdır arkadaşlar ya? İnsanların alınlarında mı yazıyor şiddet eğilimleri. Şiddet normal ama şiddet eğilimi olan biri ile birlikte olma anormal öyle mi? Neden tüm olaylara ataerkil sistemin öğrettikleri ile bakıyoruz?
      https://twitter.com/basakermis/status/1401304019285467146
      https://twitter.com/basakermis/status/1401304019285467146
        somurtkan_sirin
        İnsanlar, insanlıktan çıkmış bazen gördüm gerçekten Sen yok, zannetsen de gerçek böyle her yerde Haykırsan, inletsen de asla duymaz hiç kimse Hep anlatsan, zannetmem ben duysun kimse bir yerde... 🎶 -Ceza-
          sairsel
          Kadın dövmek nedir arkadaş? Aciz insan kırıntıları 😠
            strangestar
            Söylemesi acı ama Türkiye'de kadın arkadaşlarımızın yanında biber gazı ya da göz yaşartıcı gaz veya savunma sanatları öğrenmelisin.
              atakancavdar
              Yanlış insanı seçmiş diye linç etmiyorum da 3 aydır kirasını veriyorum uçak biletleri taksileri airpodsu kısacası ailesi gibi bakmış adama. Peki sormazlar mı buna o serbestliği niye verdin diye niye kendini kullandırdın diye ?
                mrlawyerkk
                İyi de bu noktaya gelmek sorun zaten. Bir seyir var değil mi? Nasıl önceden fark edilmiyor bu. Şiddetin karşısındayız elbette ama bunu beyan etmek de hakkımız.
                  sedefartuny
                  Her şiddet olayında bu yapılıyor maalesef. Kadınların nasıl bir ilişki içerisinde olduğu belki de o ilişkiden kurtulmak için neler yaptıkları dikkate alınmadan canım sende birlikte olmasaydın diye düşünüyor maalesef birçok insan.
                    gizemino
                    Arkadaşlar ne zaman asicaz cidden bu muhabbetleri? ne zaman şiddeti mesturlastirmayi ve bahane sunmayı kesersiniz
                      eski_bi_tanidik
                      Kadin Yanlis insan seçmiş işte. Şiddet gördüğüne göre. Her seye de duyar kasiyorsunuz. ama bunlar kadının suçu değil şimdi o seçmiş diye haketmis diye bir şey yok. Linc de değil bu
                        detokssuyu
                        Bir kere de nedensiz, şartsız, koşulsuz şiddet gören mağdurun yanında şiddet uygulayanın karşısında olsak ama hep bir amaya sığınıyoruz. Ama kadın açık giymiş ama kadın bunu yapmış. Zanlı ile empati kurma eşiğimiz ülkece çok yüksek.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.