Tarkan'ın Yeni Şarkısı #geççek Çıktı
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      eliff04
      https://youtu.be/R6gSMSYKhKU
      https://youtu.be/R6gSMSYKhKU
      https://open.spotify.com/track/7qT1uoiwvXEHSjaiHbw0n1?si=IQJnMjDCRZiM3M23tgxV3w&utm_source=copy-link
      https://open.spotify.com/track/7qT1uoiwvXEHSjaiHbw0n1?si=IQJnMjDCRZiM3M23tgxV3w&utm_source=copy-link
        nilidiyebilirsiniz
        demet akalınla birlikte mı çıkarmış şarkıyı:DD
          philadelphia
          Ahahaha geldiği gibi gitcek bunu Cehape seçimde kullanır fkjsnskja
            me_out_bye
            Nasıl bok ettilerse hayatı memleketi, şarkılar bile ne halde şuna bak. İnsanları eğlendiren şarkılar artık isyan ediyor moral vermeye çalışıyor. +Biz burada yazıyoruz yanlış ama niye şarkının ismini böyle yaparlar? Yanlış değil mi? Yanlışa kulak aşinalığı iyice artacak. Geçecek varken Geççek isimli parça olması ne bileyim bi şey etti beni de gözüme geldi bi süreliğine.
              me_out_bye
              Hep köşeye sıkıştırmadı mı? Daha önce de sanki Sırtımızdan vurmadı mı? Bu kaçıncı darbe ilk değil ki Düştük evet ama kalkmadık mı? Biz hep hayata meydan okumadık mı? Sen ferah tut içini Biz neleri atlatmadık ki Geççek geççek elbet bu da geççek Gör bak umudun gününü gün etçek Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman O çiçekten günler çok yakın inan Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman O çiçekten günler çok yakın inan Dayan, çoğu gitti azı kaldı Yapma! Güze, kışa boğma yazını Yakındır sabrın zaferi Düştük evet ama kalkmadık mı? Biz hep hayata meydan okumadık mı? Sen ferah tut içini Biz neleri atlatmadık ki Geççek geççek elbet bu da geççek Gör bak umudun gününü gün etçek Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman O çiçekten günler çok yakın inan Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek Her şeyin sonu var bu çile de bitçek Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman O çiçekten günler çok yakın inan Çok uzattın vallahi bıktık Bi durmadın vermedin ki aman Hadi yeter artık fena bunaldık Düş babam artık düş yakamızdan Var bir hayır her şerde dedik Oturduk bir dolu ders de çıkarttık Ama yeter artık, anladık tamam Düş babam artık düş yakamızdan Beni sorarsan Ben de iyi değilim pek Kalmadı eski neşem hiç Tadım tuzum yok pek Dar dar dar geliyor Ruhuma bedenim Har har yanıyorum Küle dönmek üzereyim Bi suyun akışındayım Bi gidiyorum tersine Bi arkadaşım ümitle Bi aram açık kaderle Üstü kapalı güzel mesaj. Nereye çekersen oraya gider, pandemiye yorumlayabilirsin, malum kişile yönelikte.
                leb
                güzel mi dinleyelim mi
                  kalpci
                  İşte görüyorsunuz ya nerede umut varsa özgürlükçüler çıkartıp sunuyor. Bağnazlar, yobazlar napıyor? Zam Zamına koduklarım
                    lutfen-ama
                    de'leri ayıramayan insanlar geçecek kelimesinin konuşma dilinde kullanılan şekilde yazılmasına takılmış ilginç. İşinize gelince Türkçe uzmanı kesilebiliyorsunuz demek!
                      honeybee
                      bence artık eskisi gibi değil tarkan müzikleri
                        sehinsahsnsbhh
                        Çok iyi olmuş.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.