Tanrı Mizahın Unsuru Olmaktan Muaf mıdır?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      coronavirus
      Evet arkadaşlar birkaç gündür Türkiye'nin gündem maddesi ne yazık ki bu zırva konu... Peki dalga geçmeyi içinde barındıran mizahın sınırını hani üst kurul çizebilir? George Carlin'in hassas kalplerin yumruğunu ısırarak izlemesine neden olacak o gösterisini paylaşalım o halde...
      https://www.youtube.com/watch?v=FX8blRVY-GE
      https://www.youtube.com/watch?v=FX8blRVY-GE
        ismimisizkoymakistemezmisiniz
        Muaf değildir.Neden muaf olsunki? Birbirlerine delice âşık Zeus ve İo kendilerini izleyen bulutun içinde, tüm zamanların ötesinde ilahi bir dans ve aşkı yaşarken, Zeus’un karısı Hera’yı unutmuşlardı. Hera’nın kıskançlık ve nefretle güçlenen soluğu bir anda kara bulutu darmadağın ediverdi. Zeus sevgilisi İo’yu Hera’nın şerrinden korumak için küçük bir buzağıya çevirir... Hera ise bu küçük buzağıyı yüz gözlü sığırtmaç Argos’a teslim eder. Argos yüz gözlü olduğundan gözetlemeyi iyi yapacağını düşünmüş ve Zeus’la İo’nun buluşmalarına alınmış bir engeldi... Zeus bir gün küçük buzağı sevgilisini kurtarmak için Hermes’i sığırtmaç Argos’a yollar. Çoban kılığına giren Hermes kavalıyla ninniler çalarak, uzun uzun masallar anlatarak Argos’un yüz gözünü de uyutmayı başarır ve onu öldürerek küçük buzağı İo’yu kurtarır. Hera bu olay karşısında çılgına döner. Ölen Argos’un yüz gözünü alıp sevgili tavuskuşunun kuyruklarına serper. Bu yüz kötülük kuyrukta inanılmaz güzel renklere dönüşür. Zavallı İo ise artık diyar diyar kaçmak zorundaydı.
          cinayetvaraga
          ülkesinde cemevlerine tahammül edemeyen sözde müslümanların çoğu tanrı mizaha alet olamaz der. bunu savunur. ama kendilerinde saygının "s"sini bulamazsın. o yüzdendir ki herkes dilediğini dilediği gibi yapabilir. başkalarının özgürlüğüne, şahsiyetine, hassasiyetine kişisel bir müdehale olmadığı sürece.
            tsukyomi
            Açılın kusayım. Şimdi şöyle, sözde hoşgörü sahibi "ÇOĞU" inanan için sadece kendi inancı kutsaldır. Diğerleriyle dalga geçilmesine ses çıkarmazlar. Lakin iş kendilerine geldi mi iki gözü iki çeşme ağlarlar. Genel olarak din bundan ibarettir zaten. Madem saygı söz konusu, o zaman hepsine saygı duyacaksınız, Hristiyanlıktan Uçan Spagetti Canavarı Kilisesi'ne, satanizme kadar. Zira diğer türlüsü iki yüzlülük oluyor. Ya hep saygı duyacaksınız ya da hiç. Gelelim Tanrı'nın mizah unsuru olmasına. Elçilerinden birinin firavun yerine köle halkı lanetlediği, birinin acılar çekip bildiğin dirilip tekrar öldüğü, diğerininse 9 yaşında bir çocuğu nikahına aldığı Tanrı ofansif ve kara mizaha açıktır, kusura bakmayın. Hem o kadar yüce bi varlık sonuçta, bence gayet şaka kaldırabilir, dimi Rabbim? Anlaşıyoruz biz 😇
              plsdontmanipulateme
              Benim bildiklerimi bilseniz az güler çok ağlardınız. (Hadis i şerif) Bu dünya oyun ve oyalanmadan ibarettir. (Hadis i şerif) Hz Adem ahirette neslini sayarken her 1000 insandan yalnızca 1 inin cennetlik olduğunu gördü. ( Hadis i şerif) İş bu hadisler ışığında Allah c.c, din ve ahiret mizah unsuru olamayacak kadar ciddi meselelerdir.
                _sofia_
                Alın şunu çarmıha mı geriyorsunuz çivi mi çakıyorsunuz ne yaparsanız yapın. Bıhtıh yaav!
                  cant
                  hangi tanrı
                    selondi
                    yoo değildir sldkvmfd
                      android_dahaiyi
                      ağır hakaret içermediği sürece mizahı yapılabilir bana göre
                      /
                      0

                      Tarihe Göre

                      İçerik bulunamadı.