Suçlular Topluma Kazandırılmalı mı?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      muzlu-pasta
      Ben korkarım karıştırmayın
        me_out_bye
        Hayır. Arındırılmalı.
          fairytale-
          Hadi beni topluma kazandırın 😏
            buse01
            Aslında suça göre değişir adam kesme biçme vs vs, potansiyel katiller vs vs ve bunlar gibi aynı zaman da diğer daha kötü suçlar dışında olan erkekler benimle birlikte odamdan başlayarak yavaş yavaş ya da hard ay pardon hızlı hızlı belki topluma kazanabilirler............
              tsukyomi
              Suçuna göre değişir. Mesleğimden bağımsız olarak söylüyorum, sistematik işlenmiş suçlar, cinayet, tecavüz, pedofili, terörizm vb. ağır suçlardan hüküm giymiş insanların yeri Gulag'dır (çalışma kampları). Hem caydırıcı etkisi olur, hem de aynı suçun suçlu tarafından tekrarlanmasına mahal verilmez.
                gossipdio
                Denek olarak kullanılmalılar mesela hayvan deneyi değil suçlu deneyi yapılsın.
                  _gizem_
                  Suicide squad mı çekiyoruz awsu
                    kisi
                    Çok rahat konuşuyorsunuz. Suçlu olmanız araba sürerken bir dikkatsizliğinize, bir kavgaya, bir iftiraya, işyerinde aksatacağınız bir işinize bakabilir. Ya da o üzerinde deney yapılsın diyerek rahat rahat konuştuğunuz insanlardan biri çocuğunuz olabilir. Bir çoğunuz çocuğunuz için yardım ve yataklık, kanıt yok etme, yalancı şahitlik gibi suçlara bulaşırsınız. Birilerini umursamamız için onların ideale ya da sizin şu anki halinize yakın, benzer olması gerekmez. Suçu toplumdan ömrü boyunca uzak tutulmasını gerektirecek kadar büyük olsa bile topluma kazandırılıp toplum için fayda sağlayabilirler. Hapiste de olsa bir kitap yazabilir mesela. Bunun dışında çoğu suçlu eninde sonunda topluma geri dönecek. Siz onların topluma dahil olmasına izin vermezseniz küsüp ormanda mı yaşamaya başlayacaklar. Suç işleme diye bir şey var ancak suça itme diye de bir şey var. Kimse suça mahkum bırakılmamalı. Herkes topluma kazandırılmalı.
                      eliymalik
                      zaten kazandırılıyor hatta bizim ülkede parlak gençler değil bayağı bayağı psikopatlar serbest bırakılarak, çok cüzi miktarda ceza alarak kazandırılıyor topluma. ama toplum kazanmıyor, kaybediyor. negatif enerji haricinde konuşmak gerekirse suça göre değişir. bir adam öldürmekle 8 kişiye tecavüz edip öldürmek farklı şeyler bence. sizce de öyle değil mi?
                        samyeli90
                        Bazılarının dediği gibi suça bağlı ama ben yine yapacağı kanısındayım
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.