10
23 Eyl 2020
Spor Salonunda Kadın Olduğunda Değişik Değişik Triplere Girenler
Ya arkadaşım ne götün başın oynuyor senin spor salonunda kadın olduğu zaman? Adamakıllı yap sporunu git, yok. Salonda kadın olduğu zaman bazı erkekcikler triplere giriyor. Yürüyüş değişiyor, 10 sn set yapıp, iki dakika kıza bakıyorlar, garip garip dikkat çekme çabaları. Ve en kötüsü de gerçekten bunların işe yaradığını düşünmeleri. Benim ise dikkat dağılıyor. Bunlar salondaki kızları izlerken bende bunları izliyorum ve gülme krizlerine giriyorum. Normalde çok az şey spor yaparken benim dikkatimi dağıtabilir ama bu erkekcikler dağıtıyor işte.
En komiği de kestikleri kadınların bunlardan daha sportif daha kaslı olmaları :D
lisede 90 kiloya ulaşınca spora başlatılmıştım
len daha 14 yaşındaydım sürekli doğru hareket göstermeye çalışıyorlardı, yanaklarım kıpkırmızı olunca dalga geçiyorlardı, 300 ip atlamam lazımdı onlar yüzünden atlayamazdım. gym abileri de beni başka bir şubede kadınların bölümüne yazdırmışlardı
cıbıldak sarkan vücutları her gün görünce ağzıma bir lokma alarak zayıflamıştım
o zamandan sonra parktaki spor aletlerini görünce bile midem bulanır. 3 yıldır tüm sporumu evde yaparım sırf o tiplere maruz kalmamak için
Spor salonundan kadın düşürmeye düşecek kadar düşmüş zihniyetteki hemcinslerimin girdiği triplerdir. Bana saçma geliyor açıkçası. Hem de fazlasıyla saçma. Derdin buysa başka mecralarda takılmak çok daya fayda sağlar. Vaktini boşa harcamak ve çevrendekileri rahatsız etmeye gerek yok.
/
1