Söylediğiniz Beyaz Yalanlar
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      bizimkiz
      yalan söylemek benim gibi unutkan ve annemin deyişiyle terelelli kişiliğime çok zıt çok komplike bir şey ve tabi yalanı zeki insanlar söyler derler. ben hiç o toplara girmem abi bam bam bam bence yalan söylemeyen insanlarda en cesur insanlardır... neyse bir de bunun temiz niyetle söylenen beyaz yalan dediğimiz bir türü var ki size emin edebilirim gün 52 defa söylüyorumdur :D bende kalmak isteyen tatilini bedavaya getirmek isteyen kişilere belirli bir yalanım var aşkım kusura bakma bu hafta annemler gelecek :))))) -bebeğim siz gidin ben uğrarım yanınıza -ya ben öylesine gittim biranda toplandık ee gel sen de
        uzgunsaripapatya_
        Sana hiç yalan söylemedim
          silivri
          Birilerini idare etmek için yani iyi niyetle dediğiniz tavırla yalan söylemedim hiç. Yalanı farklı kimlikler oluşturmak için söylüyorum genelde. Bazen de rastgele sorulara sallamasyon cevaplar veriyorum.
            eliff04
            Benimkiler beyaz değil. Yani şöyle tabi kendi kimliğim hakkında hiç yalan söylemedim. Yalan söylediğin konular genelde zıtlaşmamak için. Mesela biri benden bir olayı anlatmamı istiyordur ama ben anlatmak istemiyorumdur anlat diye ısrar etmiştir. O zaman yalandan bir olay anlatırım. Ya da bir yere geç kalmışımdır yalandan bir bahane türetirim. Biriyle konuşmak istemiyorumdur. İşim var........ yapmam lazım derim.
              orientexpress
              Bir arkadaşıma saçı çok çirkin olduğu halde bayıldım ne güzelmiş saçın demiştim hay ağzıma iki ay öyle geldi en son eski haline döndürdü de rahatladım ahahah
                iceel
                Beyaz yalan karşıdaki kişiyi korumak, üzülmesini, korkmasını engellemek için söylenen iyi niyetli yalandır. Çocuk hastalarımın tamamına sürekli yalan söylüyorum. "Hayır, elimdeki iğne değil kelebek." "İçeride mavi bir balon verecekler sana; onu kocaman şişirebilirsen seni eve göndereceğim" "Korkma ben hemşire değilim, balıkçıyım. Bak giysilerimde balık resimleri var." "Çok acıktın biliyorum. O yüzden bu serumun içine senin için hamburger koydum doğruca midene gidecek". Yalan konusunda çok yaratıcı olabilirim.
                  thetalentedmrripley
                  Aldığım şeylerin fiyatını akrabalara asgari %30 daha düşük söylüyorum. Yine de kazıklanmışsın diyorlar. Çünkü Kayserililik böyle bir şey, malı maliyetinden daha düşüğe almadıkça kazıklandığımızı düşünüyorlar.
                    myheartofstereo
                    anne arkadaşım ya (beyazmı bu?)
                      catherine-earnshaw
                      Yalan söylemiyorum söyleyeni de sevmiyorum çünkü çevrem ailesine, sevdiğine, arkadaşına nefes alır gibi yalan söylüyor ve bunun hiçbir beyaz, masum yanı yok. Ekseriyeti bencilliğinden, çok azı da mecbur kaldığı için yapıyor. Eğer illa yalan söyleyeceksem içine gerçek bir şeyler katıyorum ki ortaya çıktığında kimse zarar görmesin. Tabii buna yalan denirse.
                        lellu
                        Yalan söylemem
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.