Son Zamanlarda Farkettiğiniz Bir Farkındalık Başlığı
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      mevsimlerdensnbahar61
      Aslında herhangi bir işe yetişmekte ya da acele ettiğimiz bir durumda ne yaparsak yapalım hep geç kalmışlık hissi oluyor. Ben çok bilirim kaçıracağımı bilerek koştuğum otobüslerde yere çakıldığımı ( yok yahu sakar değilim havalar yağmurluydu) yani bazen geç kalalım varsın yetişmesin bi şeyler hayat zaten yeterince zamanımızdan çalmıyor mu?
        iceel
        Son zamanlarda değil de bir süredir fatkettiğim bir şey var. Bir amaca ulaşmak için kestirme yolları zorlayan insanlar genelde tökezliyor. Oysa oluruna bırakıp prosedüre uyarsan herşey tıkır tıkır işliyor.
          sairsel
          Hiç kimse benim onlara verdiğim değer kadar bana değer vermiyormuş ve hiç kimse benim kafaya taktığım şeyleri düşünmüyormuş!
            1cerenaltay
            Sana acı ceren şeyleri takip etmeyi bıraktığında, seni mutlu eden şeyleri hayatına davet etmiş olursun 🙃
              semaakonurr
              İnsanların onlara verdiğim değeri zerre hak etmediğini fark ediyorum . Kimsenin kendimizden daha değerli olmadığını fark ediyorum.
                darkomikhanem
                Benim fark ettiğim şeyi eminim bi çoğunuzda fark etmişsinizdir. Arkadaş çevresi ve aile bakımından konuşuyorum ister reel olsun ister sanal olsun fark etmez. Herkes herkese verdiği değeri beslediği sevgiyi, bir roman serisi yazacak kadar, bazen süslü, bazen de düz cümleler sarf ederek anlatır veya anlatmaya çalışır. Ama iş uygulamaya gelince her şeyin özde değilde sözde olduğunu anlarsınız. Çünkü insanların dedikleriyle yaptıkları bir birinden bağımsız olur genellikle. Bu bir genelleme değil ama şahsi fikrimce insanların %90 i bana göre bu şekilde :)
                  darkomikhanem
                  Konu ne olursa olsun sen elinden geleni yaparsin bazen yetişirsin bazen yetismezsin bazen istediğin olur bazen de olmaz. Herşeyi oluruna birak derim bişey olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Zamaninda bende servise yetişemez işe geç kalırdım istanbul gibi bir yerde sabah 8 de iş yerinde olmam gerekirken ise gitmem saat 11-12 yi bulurdu ve bu bazen ayda 4-5 defa tekrarlanirdi. Bu konuda bana söylenilen tek şey; recep bir kerede uyanamadim geç kaldım diye doğru söylemek yerine hastaydım annem hastaydı veya birisi öldü o yüzden geç kaldım diye yalan atsaydında sana birşey demezdim.
                  /
                  0

                  Tarihe Göre

                  İçerik bulunamadı.