Sizleri Tanımak Güzeldi İçimi Dökmek İstedim -elif
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      caresizcare
      Ahh be güzelim. Neler birikmiş içinde. Elimizden ne gelir bilemiyorum ama destek için burda olacağız🌷
        darkomikhanem
        Arada dışarı at biriktirme içinde bu kadar okudum komple ama bunun buz dağının sadece görünen kismi olduğuna eminim bide görünmeyen kismi var. Bende seni pek tanımam ama ne bi zararını gördüm nede baska bişey senin için yapabileceğim bişey yardımım dokunacak bişey yaparim. Umarim en kisa zamanda daha iyi bi şekilde seni aramizda tekrar görürüz :)
          sairsel
          Gönül ister ki çevremizdeki güzel insanlar üzülmesin, hayatlarına dokunup dertlerine çare olalım ama elimizden pek birşey gelmiyor. Kendine has tarzın ile buraya güzellik kattığın için teşekkür ediyorum. Umarım hayatın yolunda gider ve seni tekrar burada görürüz.
            deniz_yesili
            hayat bazen çok farklı şeylerle geliyor insana.ne yapacağını,nasıl tepki vermen gerektiğini ,sonrasında bazı şeylerin nasıl devam edeceğini bilemiyorsun.olmasini istediklerin olmuyor bir türlü,ulaşmak istediklerin sen uzandikca bir adım daha uzaklaşıyor sanki.bunun önüne de gecemiyorsun.kagittan bir tekne gibi su nereye akarsa oradan geçiyor yolun.bazen taşlara,ufak kayalara takılıyorsun onlar iyice sıkıyor canını.bazen bitsin istiyorsun her şey,hic olmamış gibi.boyle zamanlarda insanın elinden tutacak biri gerekiyor.dustugun yerden seni kaldıracak,o akıntıdan çekip çıkaracak.sonra kendi yolunuzu cizeceksiniz.goz yaşlarını silecek,içten sımsıkı sarılacak biri.resit bir birey olduğunda aileni görmezden gelebilirsin sadece sık dişini.dusersen de kalkarsın ya da "o" tutar işte güzel ellerini.kalkar birlikte yürürsünüz sonra. ben de düştüm o kaldırdı beni de.birakirsa elimi düşerim yeniden,bu sefer kalkamam da.cok eleştiriliyor kendini bir başkasına bu derece bağlamak.ama o artık senin için bir başkası olmuyor bazen, sen demek o demek artık.sana tüm yaşama sevincinin boş olmadığını yeniden hissettirecek şeyler yaşamani,bunu da doğru insanlarda bulmani umuyorum.cok tatlı çok güzel bi kızsın.niliyi tanıdığına mutlu olman da coksel.nili de çok mutlu seni tanımaktan.iyi ki varsın kizce,yapma bunu kendine💛
              mrsnl33
              Yaşadıkların için gerçekten çok üzüldüm. Ama güçlü biri olduğunu düşünüyorum, başka birisi olsa kendine zarar verebilirdi belki. Umarım problemlerini en kısa sürede halledip yine buraya dönersin.
                silivri
                Bu psikologları biri şikayet etsin. Açıkça suç işliyorlar.
                  cimilli
                  Tipik ergen serzenişleri
                    wanderlust_r
                    Biz de seni iyi ki tanıdık çiçeğim. Kendine çok dikkat et . Umarım bi an önce olmak istediğin hayata ulaşırsın ❤️❤️🫂
                      bizimkiz
                      seni hiç tanımıyorum ama yaşadıkların bir yerlerden hepimizin bildiği şeyler anlayabilir miyim seni bilmiyorum ama destek olmaya çalışırım bu yaşadıklarının bir süreç olduğunu bir gün bir birey olarak çok güçlü bir kadın olarak hayatına devam edeceğinin umudu olsun içinde umut her şeydir sakın kendini bitiş çizgisinde hissetme acıdan beslen güzel günler senin olsun
                      /
                      0

                      Tarihe Göre

                      İçerik bulunamadı.