Siz Olsanız Hangi Filmin/Kitabın/Dizinin Sonunu Değiştirirdiniz?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      cinayetvaraga
      Filmleri, dizileri, kitapları bitiriyoruz ama bazılarının sonu tam bir fiyasko veya tatmin etmiyor veya kafamızda biçtiğimiz kurgu ile örtüşmüyor. Siz olsanız hangi filmin/kitabın/dizinin gidişatını-sonunu değiştirirdiniz? Alternatif gidişat-son nasıl olurdu?
        moon_night
        Mutsuz son olanların hepsini
          lydia-bad-mood
          Gone girl filmi DİKKAT (spoiler içerir) Kadın kendini kocası öldürmüş gibi gösteriyor (koca zaten kadını aldatıyo) .Ablacığım önceden de sana aşık olan yakışıklı (sarışın)zengini buldun neden o adamı öldürdün. Bence kadın kendini ölü gösterip bu adamla (sarışın)gününü gün etmeli kocasınıda hapse yollamalıydı.
            ladydisko
            himym değiştiririm anne ölür yine robin ve barney ayrılmaz sekizinci sezon sonu anne ted ile tanışır dokuzuncu sezon anne ile Ted'in ilişkilerini izleriz annenin hastanede sahneleri yerine mutlu sahnelerini görürüz öldüğünüde bize bariz göstermek yerine Ted güzel bir konuşmayla hikayesini bitirir
              meyvesebze
              Avengers:Endgame İronmani oldurmezdim...Bilmiorum nasil olcaini suan aklima gelmio alternatif son, ama olmeseydi keske tonym
                _gizem_
                la casa de papelde nairobinin ölmemesini isterdim
                  vurz
                  Coherence diye bir film var aslinda en sevdigim filmlerdendir ama sonu pek bağlayici bitmemisti gerci paralel evren temali filmlerde döngüde kalmak eli mahkum gibi ama sonunu daha bağlasalardi diye düsünürüm hep.
                    busrawashere
                    HIMYM dizisindeki Robin, Barney ile iyi anlaşırdı. Daha fazla zaman geçirirlerdi, daha fazla evli kalırlardı ve sonunda ayrılırlardı. Barney, kendi çocuğuna bakmaya devam ederdi Robin ise farklı bi' adamla evli olurdu. Tracy ölmezdi, ille de ölecek olsa Ted çocuklarıyla beraber yaşamaya devam eder. Marshall ve Lily de dizideki gibi müstakil bir evde devam ederdi. Arkadaşlıkları Barney ve Robin çiftinin gezmesiyle biraz bölünse de Marshall, Lily ve Ted yakın, müstakil evlerde üniversite yıllarındaki gibi yaşamaya devam ederlerdi tabii çocuklarıyla beraber.
                      eski_bi_tanidik
                      Zindan adası. Bıçak kesiği gibi bitti ya
                        ezgizm
                        Perception dizisinde Kate ve Daniel'ı çift yapardım. Bak ponçik kalbim yine çıt etti.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.